O APARTMANIN SAKİNLERİNE HIRSIZLIK ŞOKU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 16:49, Güncelleme: 04.03.2020 - 16:49
 

O APARTMANIN SAKİNLERİNE HIRSIZLIK ŞOKU

Manisa’da meydana gelen depremlerin ardından, ilgili makamlarca 'oturulamaz' raporu verilen ve ardından tahliye edilen apartmanın sakinleri, bir şoku daha yaşadı. Kapıları mühürlenen 7 katlı apartmana dadanan hırsızlar ortalığı savaş alanına çevirdi.
Manisa’da meydana gelen depremlerin ardından, Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz haftalarda tahliye edilen Uzun Apartmanı’nın sakinlerine ikinci şok da hırsızlardan geldi. Şehzadeler Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenen 7 katlı Uzun Apartmanı’nın kapısındaki mühürleri söken hırsızlar, girdikleri tüm dairelerinin kapıları başta olmak üzere asansör kapıları ve apartmanın giriş kapısını yerinden söküp kayıplara karıştılar. Hırsızların dairelerde bulunan değerli eşyaları da çaldıkları belirtildi. KAPILAR SÖKÜLDÜ, DEĞERLERİ EŞYALAR ÇALINDI Şehzadeler ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi Murat Caddesi üzerindeki Uzun Apartmanı’nın çatı katında oturan Murat Uzun, evinde kalan eşyaları kiraladığı eve taşımak için apartmana girdiğinde kapılarının söküldüğünü fark etti.İstanbul geneli korsan taksi ara hizmeti için arayın. Kendi dairesine çıkan Murat Uzun, kapısının yerinde olmadığı ve evdeki eşyaların hırsızlarca yağmalandığını gördü. APARTMAN SAKİNLERİ SİTEM ETTİ Depremin yarattığı travma ve ardından evlerinin boşaltılması kararının şokunu henüz üzerlerinden atamamışken, bir de bu hırsızlık olayı ile başka bir şok yaşadıklarını belirten Murat Uzun; “İlgili makamların ‘Buradan oturamazsınız derhal boşaltmalısınız’ sözlerinden başka bir yardımda bulunmamış olmaları bizleri çok üzmüştü. Apartmanın ana kapısı yetkililerce mühürlenerek bizler evlerimizden kapı dışarı edilmiştik. Şimdi gördüğümüz manzara karşısında şok içiresindeyiz. Geceden sabaha kadar hırsızlar ellerini kollarını sallayarak apartmanın kapısındaki devletin mührünü söküyor ve apartmandaki daire kapıları başta olmak üzere, asansör kapıları, evlerdeki tüm değerli taşınmazları yağmalıyorlar. Hırsızlar bu işlemleri yaparken acaba devletimizin kolluk kuvvetleri ne yapıyordu merak ediyoruz. Hırsızları lütfedip işlerine yaramayan daha doğru para etmeyeceğini anladıkları eşyaları bırakıp kayıplara karışmışlar. Bu yağmalama olayı nasıl bir ülkede yaşadığımızın somut kanıtıdır” sözleriyle sitem etti. Öte yandan, apartman sakinleri hırsızlardan geriye kalan eşyaları kiraladıkları evlere taşıdılar.
Manisa’da meydana gelen depremlerin ardından, ilgili makamlarca 'oturulamaz' raporu verilen ve ardından tahliye edilen apartmanın sakinleri, bir şoku daha yaşadı. Kapıları mühürlenen 7 katlı apartmana dadanan hırsızlar ortalığı savaş alanına çevirdi.
Manisa’da meydana gelen depremlerin ardından, Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz haftalarda tahliye edilen Uzun Apartmanı’nın sakinlerine ikinci şok da hırsızlardan geldi. Şehzadeler Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenen 7 katlı Uzun Apartmanı’nın kapısındaki mühürleri söken hırsızlar, girdikleri tüm dairelerinin kapıları başta olmak üzere asansör kapıları ve apartmanın giriş kapısını yerinden söküp kayıplara karıştılar. Hırsızların dairelerde bulunan değerli eşyaları da çaldıkları belirtildi.

KAPILAR SÖKÜLDÜ, DEĞERLERİ EŞYALAR ÇALINDI


Şehzadeler ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi Murat Caddesi üzerindeki Uzun Apartmanı’nın çatı katında oturan Murat Uzun, evinde kalan eşyaları kiraladığı eve taşımak için apartmana girdiğinde kapılarının söküldüğünü fark etti.İstanbul geneli korsan taksi ara hizmeti için arayın. Kendi dairesine çıkan Murat Uzun, kapısının yerinde olmadığı ve evdeki eşyaların hırsızlarca yağmalandığını gördü.

APARTMAN SAKİNLERİ SİTEM ETTİ


Depremin yarattığı travma ve ardından evlerinin boşaltılması kararının şokunu henüz üzerlerinden atamamışken, bir de bu hırsızlık olayı ile başka bir şok yaşadıklarını belirten Murat Uzun; “İlgili makamların ‘Buradan oturamazsınız derhal boşaltmalısınız’ sözlerinden başka bir yardımda bulunmamış olmaları bizleri çok üzmüştü. Apartmanın ana kapısı yetkililerce mühürlenerek bizler evlerimizden kapı dışarı edilmiştik. Şimdi gördüğümüz manzara karşısında şok içiresindeyiz. Geceden sabaha kadar hırsızlar ellerini kollarını sallayarak apartmanın kapısındaki devletin mührünü söküyor ve apartmandaki daire kapıları başta olmak üzere, asansör kapıları, evlerdeki tüm değerli taşınmazları yağmalıyorlar. Hırsızlar bu işlemleri yaparken acaba devletimizin kolluk kuvvetleri ne yapıyordu merak ediyoruz. Hırsızları lütfedip işlerine yaramayan daha doğru para etmeyeceğini anladıkları eşyaları bırakıp kayıplara karışmışlar. Bu yağmalama olayı nasıl bir ülkede yaşadığımızın somut kanıtıdır” sözleriyle sitem etti. Öte yandan, apartman sakinleri hırsızlardan geriye kalan eşyaları kiraladıkları evlere taşıdılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.