ÖNCE ATM'Yİ SONRA ZABITA ARACINI...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2017 - 09:49, Güncelleme: 03.01.2017 - 09:49
 

ÖNCE ATM'Yİ SONRA ZABITA ARACINI...

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir bankaya ait ATM’yi yakmaya çalışıp zabıta aracına zarar veren bir kişi gözaltına alındı. 
Salihli’de belediye hizmet binası yanında bulunan bir bankaya ait ATM’ye gelen, D.B (25) önce ATM’yi yanıcı madde ile yakmaya çalıştı, ardından zabıta aracının ön camına parke taşı atarak zarar verdi. Olayın ardından Salihli Belediyesi’nin içine giren D.B, zabıta ekiplerine olayı anlatarak polis çağrılmasını istedi.Zabıta ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen polis, D.B’yi göz altına aldı. D.B sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Manisa’nın Salihli ilçesinde bir bankaya ait ATM’yi yakmaya çalışıp zabıta aracına zarar veren bir kişi gözaltına alındı. 
Salihli’de belediye hizmet binası yanında bulunan bir bankaya ait ATM’ye gelen, D.B (25) önce ATM’yi yanıcı madde ile yakmaya çalıştı, ardından zabıta aracının ön camına parke taşı atarak zarar verdi.

Olayın ardından Salihli Belediyesi’nin içine giren D.B, zabıta ekiplerine olayı anlatarak polis çağrılmasını istedi.Zabıta ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen polis, D.B’yi göz altına aldı. D.B sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.