PATLAYAN ARAÇ KORKU SAÇTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2017 - 09:01, Güncelleme: 12.09.2017 - 09:01
 

PATLAYAN ARAÇ KORKU SAÇTI

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Malta mahallesi sakinleri dün sabah saatlerinde mahallede duyulan şiddetli patlama sesiyle, korku dolu anlar yaşadı. 
Edinilen bilgiye göre;  park halindeki 45 Z 2354 plakalı araç, şans eseri içinde kimsenin bulunmadığı bir anda, motor kısmı aniden patlayarak yanmaya başladı. Araçta meydana gelen patlamanın yol açtığı şiddetli sarsıntıyla birlikte vatandaşlar, deprem korkusuyla evlerinden dışarı çıktı. Sokak ortasında yanan aracı gören mahalleliler; araca ilk müdahaleyi yaparak olası felaketi bir nevi önlemiş oldu. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Olay, bir vatandaş tarafından kamerayla saniye saniye görüntülendi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Malta mahallesi sakinleri dün sabah saatlerinde mahallede duyulan şiddetli patlama sesiyle, korku dolu anlar yaşadı. 

Edinilen bilgiye görepark halindeki 45 Z 2354 plakalı araç, şans eseri içinde kimsenin bulunmadığı bir anda, motor kısmı aniden patlayarak yanmaya başladı. Araçta meydana gelen patlamanın yol açtığı şiddetli sarsıntıyla birlikte vatandaşlar, deprem korkusuyla evlerinden dışarı çıktı. Sokak ortasında yanan aracı gören mahalleliler; araca ilk müdahaleyi yaparak olası felaketi bir nevi önlemiş oldu. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Olay, bir vatandaş tarafından kamerayla saniye saniye görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.