Reçete operasyonunda 11 zanlı adliyede

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2020 - 14:21, Güncelleme: 06.02.2020 - 14:21
 

Reçete operasyonunda 11 zanlı adliyede

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Renkli Reçete Operasyonunda Gözaltına Alınan 11 Şahis Adliyeye Sevk Edildi.
Renkli reçete ile satılabilen ilaçları para karşılığında yazan ve satış yapan doktor ve eczanelere yönelik Manisa merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si doktor 12 kişiden 11’i Turgutlu Adliyesine sevk edildi. Renkli reçete ile satılabilen ilaçları para karşılığında yazan ve satış yapan doktor ve eczanelere yönelik Manisa’nın Turgutlu ilçesi merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 2’si doktor 12 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 12 kişiden 11’i Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Turgutlu Adliyesine getirildi. Jandarmadaki sorguları tamamlanarak adli mercilere sevk edilen aralarında doktor, eczacı ve sağlık çalışanlarının bulunduğu 11 kişinin sorgusu devam ediyor.
Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Renkli Reçete Operasyonunda Gözaltına Alınan 11 Şahis Adliyeye Sevk Edildi.

Renkli reçete ile satılabilen ilaçları para karşılığında yazan ve satış yapan doktor ve eczanelere yönelik Manisa merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si doktor 12 kişiden 11’i Turgutlu Adliyesine sevk edildi.

Renkli reçete ile satılabilen ilaçları para karşılığında yazan ve satış yapan doktor ve eczanelere yönelik Manisa’nın Turgutlu ilçesi merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 2’si doktor 12 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 12 kişiden 11’i Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Turgutlu Adliyesine getirildi. Jandarmadaki sorguları tamamlanarak adli mercilere sevk edilen aralarında doktor, eczacı ve sağlık çalışanlarının bulunduğu 11 kişinin sorgusu devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.