Şüpheli Ölümün Ardından 'Evlat' Çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2020 - 09:00, Güncelleme: 04.07.2020 - 09:00
 

Şüpheli Ölümün Ardından 'Evlat' Çıktı

Manisa’da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde evinde ölü bulunan 50 yaşındaki kadının oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay geçtiğimiz gün Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi 3205 sokak üzeri 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,oğlu tarafından  mutfakta hareketsiz şekilde bulunan Nuray D.(50) için sağlık ekibi istendi. Eve gelen sağlık ekipleri Nuray D’nin öldüğünü belirledi. Evde bulunan oğlunun çelişkili ifadesinden şüphelenen Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri Nuray D’nin oğlun İlhan S.(20)’ri gözaltına aldı. Gözaltına alınan İlhan S. Asayiş Şube Müdürlüğünde verdiği ifade ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğünde İlhan S’nin verdiği ifadede’ "sokaktan evde beslemek için kedi yavruları getirdiğini ve annesinin karşı geldiği  dün sabahta uyandım annem kedileri evden götürmemi istedi, biraz tartıştık ve itiştik annem  o sırada yere düştü ve ben  evden çıktım gittim. Birkaç saat sonra eve geldiğimde annemi hareketsiz  yerde yatarken gördüm ve durumu sağlık ekiplerine bildirdim, ve annemin öldüğünü öğrendim  çok üzgünüm‘’ dediği öğrenildi.  Asayiş Şube Müdürlüğünde İfadesi alınan İlhan S.  sabah saatlerinde Manisaşehir Hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından Mahkemeye sevk edildi.
Manisa’da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde evinde ölü bulunan 50 yaşındaki kadının oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay geçtiğimiz gün Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi 3205 sokak üzeri 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre,oğlu tarafından  mutfakta hareketsiz şekilde bulunan Nuray D.(50) için sağlık ekibi istendi.
Eve gelen sağlık ekipleri Nuray D’nin öldüğünü belirledi.
Evde bulunan oğlunun çelişkili ifadesinden şüphelenen Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri Nuray D’nin oğlun İlhan S.(20)’ri gözaltına aldı.
Gözaltına alınan İlhan S. Asayiş Şube Müdürlüğünde verdiği ifade ortaya çıktı.
Asayiş Şube Müdürlüğünde İlhan S’nin verdiği ifadede’ "sokaktan evde beslemek için kedi yavruları getirdiğini ve annesinin karşı geldiği  dün sabahta uyandım annem kedileri evden götürmemi istedi, biraz tartıştık ve itiştik annem  o sırada yere düştü ve ben  evden çıktım gittim. Birkaç saat sonra eve geldiğimde annemi hareketsiz  yerde yatarken gördüm ve durumu sağlık ekiplerine bildirdim, ve annemin öldüğünü öğrendim  çok üzgünüm‘’ dediği öğrenildi.
 Asayiş Şube Müdürlüğünde İfadesi alınan İlhan S.  sabah saatlerinde Manisaşehir Hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından Mahkemeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.