ÖZEL GÜNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 09:50, Güncelleme: 11.01.2018 - 09:50
 

ÖZEL GÜNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak üzereETV ve Denge Gazetesi çalışanlarınıziyaret eden GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün, gazetemiz Denge’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Caner Kılıç’a da doğum günü sürprizi yaptı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün, ETV ve gazetemizDenge’yi ziyaret etti. Gazetecilik mesleğini yapan kişilerin hayatlarından fedakarlık ederek çok kutsal bir mesleği icra ettiklerini belirten Argün; “Topluma yön veren çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz, gazeteciliğin saati yok, tatili yok. Her an önemli bir olay yaşanabilir ve siz tıpkı gecenin bir yarısı acil müdahale için çağrılan doktor gibi mesleğinizin başına geçmek zorundasınız. Bu meslek eğer gönülden sevilmez ise yapılması oldukça zor. Sizin gazetenizi ve televizyonunuzu takip ediyorum, çok kaliteli haberleriniz var. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün aynı zamanda Manisa Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Caner Kılıç’ın geçmiş doğum gününü unutmadı ve Kılıç’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.  
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak üzereETV ve Denge Gazetesi çalışanlarınıziyaret eden GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün, gazetemiz Denge’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Caner Kılıç’a da doğum günü sürprizi yaptı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün, ETV ve gazetemizDenge’yi ziyaret etti. Gazetecilik mesleğini yapan kişilerin hayatlarından fedakarlık ederek çok kutsal bir mesleği icra ettiklerini belirten Argün; “Topluma yön veren çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz, gazeteciliğin saati yok, tatili yok. Her an önemli bir olay yaşanabilir ve siz tıpkı gecenin bir yarısı acil müdahale için çağrılan doktor gibi mesleğinizin başına geçmek zorundasınız. Bu meslek eğer gönülden sevilmez ise yapılması oldukça zor. Sizin gazetenizi ve televizyonunuzu takip ediyorum, çok kaliteli haberleriniz var. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
GDZ Elektrik Basın ve Medya Uzmanı Elvan Argün aynı zamanda Manisa Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Caner Kılıç’ın geçmiş doğum gününü unutmadı ve Kılıç’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.