6.2' NİN ARDINDAN MİDİLLİ ADASI

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2017 - 11:37, Güncelleme: 15.06.2017 - 11:37
 

6.2' NİN ARDINDAN MİDİLLİ ADASI

 Yunanistan’ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde yaşanan yıkım fotoğraflandı. 
Deprem, Pazartesi günü Midilli’nin Plomari bölgesinin 15 kilometre güneydoğusunda meydana gelmiş, onlarca ev yıkılmıştı. Yaklaşık 1 dakika süren deprem sonucunda bir kadın hayatını kaybetmiş ve yaklaşık 800 kişi evsiz kalmıştı. Yunanistan hükümeti depremin ardından Midilli Adası'nda olağanüstü hal ilan etti. Yetkililer, adanın güneyinde yer alan 12 köyde ise büyük hasar meydana geldiğini açıkladı. Evsiz kalan insanlar akrabalarının evlerine, otellere ya da ordunun kurmuş olduğu barınaklara yerleştirildi. Adanın doğu ve kuzey bölgelerinde bulunan mülteci kamplarında herhangi bir hasar veya can kaybı olmadığı bildirildi.  Ege'de meydana gelen deprem Türkiye'nin batısında da hissedilmişti.   
 Yunanistan’ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde yaşanan yıkım fotoğraflandı. 
Deprem, Pazartesi günü Midilli’nin Plomari bölgesinin 15 kilometre güneydoğusunda meydana gelmiş, onlarca ev yıkılmıştı. Yaklaşık 1 dakika süren deprem sonucunda bir kadın hayatını kaybetmiş ve yaklaşık 800 kişi evsiz kalmıştı. Yunanistan hükümeti depremin ardından Midilli Adası'nda olağanüstü hal ilan etti. Yetkililer, adanın güneyinde yer alan 12 köyde ise büyük hasar meydana geldiğini açıkladı. Evsiz kalan insanlar akrabalarının evlerine, otellere ya da ordunun kurmuş olduğu barınaklara yerleştirildi. Adanın doğu ve kuzey bölgelerinde bulunan mülteci kamplarında herhangi bir hasar veya can kaybı olmadığı bildirildi. 
Ege'de meydana gelen deprem Türkiye'nin batısında da hissedilmişti. 









 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.