MÜZİK DİNLEYEREK UYUMAK İSTEMİŞTİ CANINDAN OLDU!

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2019 - 16:49, Güncelleme: 30.09.2019 - 16:49
 

MÜZİK DİNLEYEREK UYUMAK İSTEMİŞTİ CANINDAN OLDU!

Kazakistan'da yaşayan 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek, şarja taktığı cep telefonu yanındayken uyudu, sabaha cansız bedeni bulundu.
Kazakitan'da yaşayan 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek, Bastobe kentindeki evinde cep telefonuyla müzik dinleyerek yatağına gitti. Genç kız müziği açtığında telefonu aynı zamanda şarja takılıydı. Ailesi sabah genç kızı uyandırmak için odaya girdiğinde ise korkunç manzara ile karşılaştı. Ertesi sabah trajik bir şekilde ölü bulundu. Cep telefonu patlamıştı. Polis, telefonu şarja takılı halde buldu. İlk incelemelere göre genç kızın telefonu aşırı ısınmaya bağlı patladı. Patlama şiddetiyle ağır kafa travması geçirdiği belirtilen genç kız olay yerinde hemen hayatını kaybetti. Şiddetli kafa travması geçiren talihsiz kız patlama sırasında olay yerinde can verdi. Akıllı telefonun markası ise açıklanmadı.-HABERLER.COM
Kazakistan'da yaşayan 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek, şarja taktığı cep telefonu yanındayken uyudu, sabaha cansız bedeni bulundu.
Kazakitan'da yaşayan 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek, Bastobe kentindeki evinde cep telefonuyla müzik dinleyerek yatağına gitti. Genç kız müziği açtığında telefonu aynı zamanda şarja takılıydı. Ailesi sabah genç kızı uyandırmak için odaya girdiğinde ise korkunç manzara ile karşılaştı.
Ertesi sabah trajik bir şekilde ölü bulundu. Cep telefonu patlamıştı. Polis, telefonu şarja takılı halde buldu. İlk incelemelere göre genç kızın telefonu aşırı ısınmaya bağlı patladı.
Patlama şiddetiyle ağır kafa travması geçirdiği belirtilen genç kız olay yerinde hemen hayatını kaybetti.
Şiddetli kafa travması geçiren talihsiz kız patlama sırasında olay yerinde can verdi.
Akıllı telefonun markası ise açıklanmadı.-HABERLER.COM
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.