Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 15:10, Güncelleme: 12.10.2020 - 15:10
 

Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Manisa’da, Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim, uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Mehmet Suphi Egemen İlkokulu’nda, davul zurna ekibiyle karşılanan öğrenciler eğitime “merhaba” dedi. Öğrenciler sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maske takarak ders başı yaptı. Davul zurna ekibi okulun bahçesinde birbirinden güzel parçalar çalarken, öğrenciler başta olmak üzere Okul Müdürü Evra Seda Satan ve öğretmenler doyasıya eğlendi. Veliler ise okul dışından alkışlarıyla destek verdi. HER SINIF İÇİN AYRI DERS SAATİ Mehmet Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, “Tüm kademlerde eğitim öğretime geçtiğimiz ilk günümüz. Geçtiğimiz mart ayından beri bugün için sabırsızlanıyoruz. Öğrencilere vermiş olduğum bir söz vardı.  Okulların açıldığı ilk gün çocukları davul zurnayla karşılayacağımı söylemiştim. Hep birlikte, dışarıda velilerimiz, içeride ise öğrencilerimizle birlikte eğleniyoruz. Okulların açıldığı ilk günü kutluyoruz. Okulda 486 öğrencimiz var.  Okulu 4’e böldük. Sabahçı iki gurubumuz var. 1’inci ve 2’inci sınıflarımız sabahtan geliyor. 3 ve 4’üncü sınıflarımız da öğleden sonra geliyor. Sabahçı gruplarımızda teneffüslerde çakışmamaları adına zaman farkıyla okula alıyoruz. Sabah 08.40’da 2’inci sınıflarımız başlıyor. Saat sabah 09.00’da 1’inci sınıflarımız başladığı için çakışmıyorlar.  Birbirlerini görmeden okulu kullanıyorlar” dedi. –Caner KILIÇ

Manisa’da, Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim, uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Mehmet Suphi Egemen İlkokulu’nda, davul zurna ekibiyle karşılanan öğrenciler eğitime “merhaba” dedi. Öğrenciler sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maske takarak ders başı yaptı. Davul zurna ekibi okulun bahçesinde birbirinden güzel parçalar çalarken, öğrenciler başta olmak üzere Okul Müdürü Evra Seda Satan ve öğretmenler doyasıya eğlendi. Veliler ise okul dışından alkışlarıyla destek verdi.

HER SINIF İÇİN AYRI DERS SAATİ

Mehmet Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, “Tüm kademlerde eğitim öğretime geçtiğimiz ilk günümüz. Geçtiğimiz mart ayından beri bugün için sabırsızlanıyoruz. Öğrencilere vermiş olduğum bir söz vardı.  Okulların açıldığı ilk gün çocukları davul zurnayla karşılayacağımı söylemiştim. Hep birlikte, dışarıda velilerimiz, içeride ise öğrencilerimizle birlikte eğleniyoruz. Okulların açıldığı ilk günü kutluyoruz. Okulda 486 öğrencimiz var.  Okulu 4’e böldük. Sabahçı iki gurubumuz var. 1’inci ve 2’inci sınıflarımız sabahtan geliyor. 3 ve 4’üncü sınıflarımız da öğleden sonra geliyor. Sabahçı gruplarımızda teneffüslerde çakışmamaları adına zaman farkıyla okula alıyoruz. Sabah 08.40’da 2’inci sınıflarımız başlıyor. Saat sabah 09.00’da 1’inci sınıflarımız başladığı için çakışmıyorlar.  Birbirlerini görmeden okulu kullanıyorlar” dedi. –Caner KILIÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.