BALABAN YİNE BAŞKAN!

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2020 - 17:34, Güncelleme: 23.02.2020 - 17:34
 

BALABAN YİNE BAŞKAN!

CHP Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda adeta genel seçim havasında gerçekleşti. 51 oy farkıyla Rakibi Gülşah Durbay’ın önüne geçen Semih Balaban, seçimi kazanarak tekrar il başkanı oldu.
Yunusemre Millet Çarşısı'nda saat 10.00'da başlayan CHP Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, coşkulu bir şekilde yaşandı. CHP Manisa'da mevcut başkan Semih Balaban ikinci dönem için, Gülşah Durbay ise Manisa'da bir ilki gerçekleştirerek ilk kadın il başkanı olmak için yarıştı. Kongreye CHP Manisa milletvekilleri, geçmiş dönem milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekilleri ve partililerin yaptığı konuşmaların ardından başkan adayları sahneye çıktı. El ele tutuşup delegeleri selamlayan adaylar birbirlerine başarılar diledi. Kürsüde partililere seslenen ve parti içi birlik, beraberlik mesajları üzerinde duran iki adayın başkanlık için yarıştığı kongrede, genel seçim havasında anlar yaşandı. İktidar olma yolunda hedeflerini açıklayan adayların yaptığı konuşmaların ardından seçime gidildi. Kongrede 649 delege oy kullandı. SEÇİM SONUCU Mevcut Başkan Semih Balaban ile İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay’ın yarıştığı başkanlık seçimini Semih Balaban kazandı. 638 delegenin oy kullandığı seçimde Semih Balaban 340, Gülşah Durbay 289 oy alırken 9 oy da geçersiz sayıldı.
CHP Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda adeta genel seçim havasında gerçekleşti. 51 oy farkıyla Rakibi Gülşah Durbay’ın önüne geçen Semih Balaban, seçimi kazanarak tekrar il başkanı oldu.
Yunusemre Millet Çarşısı'nda saat 10.00'da başlayan CHP Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, coşkulu bir şekilde yaşandı. CHP Manisa'da mevcut başkan Semih Balaban ikinci dönem için, Gülşah Durbay ise Manisa'da bir ilki gerçekleştirerek ilk kadın il başkanı olmak için yarıştı. Kongreye CHP Manisa milletvekilleri, geçmiş dönem milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekilleri ve partililerin yaptığı konuşmaların ardından başkan adayları sahneye çıktı. El ele tutuşup delegeleri selamlayan adaylar birbirlerine başarılar diledi.
Kürsüde partililere seslenen ve parti içi birlik, beraberlik mesajları üzerinde duran iki adayın başkanlık için yarıştığı kongrede, genel seçim havasında anlar yaşandı. İktidar olma yolunda hedeflerini açıklayan adayların yaptığı konuşmaların ardından seçime gidildi. Kongrede 649 delege oy kullandı.
SEÇİM SONUCU
Mevcut Başkan Semih Balaban ile İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay’ın yarıştığı başkanlık seçimini Semih Balaban kazandı. 638 delegenin oy kullandığı seçimde Semih Balaban 340, Gülşah Durbay 289 oy alırken 9 oy da geçersiz sayıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.