İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İFTARLIKLARI YUNUSEMRE’DEN

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2020 - 18:37, Güncelleme: 28.04.2020 - 18:37
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İFTARLIKLARI YUNUSEMRE’DEN

Yunusemre Belediyesi, yemeğini yapamayacak durumdaki vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların daha da arttırıldığını kaydeden Başkan Çerçi, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçemizde ‘KİMSESİZ’ kelimesi hiç kullanılmasın, dilimizden kalksın diye gayret gösteriyoruz” dedi.
Yunusemre Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının başından itibaren binlerce ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı ulaştırırken bir yandan da yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşların evlerine sıcak iftar yemeği ve pide götürüyor. Tespit edilen yaşlı, engelli, kimsesiz ve ağır hastalıkları bulunan, yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşların evlerine; pide, çorba, sulu yemek, pilav, tatlı, içecek vb. çeşitlilikten oluşan iftar menüsü, Yunusemre Belediyesi ekipleri tarafından ulaştırılıyor. BAŞKAN ÇERÇİ; “KİMSESİZ KELİMESİ DİLİMİZDEN KALKSIN!” Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Biz Yunusemre Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçemizde ‘KİMSESİZ’ kelimesi hiç kullanılmasın, dilimizden kalksın diye gayret gösteriyoruz. Yılın 11 ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetirken Ramazan ayı gelince hayırseverlerimizle birlikte çalışmalarımıza daha bir ivme kazandırdık. Bir yandan Ramazan’ın başından itibaren binlerce ihtiyaç sahibi ailemize erzak yardımı ulaştırırken diğer yandan yemeğini yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerimize de sıcak iftar yemeği dağıtıyoruz. Gıda teknikerimizin kontrolünde, gerekli hijyen şartlarına uygun olarak hazırlanan iftar yemeğimizi ekiplerimiz her gün vatandaşlarımıza ulaştırıyor. Çok önem verdiğim bu hizmetin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında büyük katkısı bulunan kıymetli hayırseverlerimize, bize yardımcı olan değerli muhtarlarımıza ve fedakâr personelimize çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Yunusemre Belediyesi, yemeğini yapamayacak durumdaki vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların daha da arttırıldığını kaydeden Başkan Çerçi, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçemizde ‘KİMSESİZ’ kelimesi hiç kullanılmasın, dilimizden kalksın diye gayret gösteriyoruz” dedi.

Yunusemre Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının başından itibaren binlerce ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı ulaştırırken bir yandan da yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşların evlerine sıcak iftar yemeği ve pide götürüyor. Tespit edilen yaşlı, engelli, kimsesiz ve ağır hastalıkları bulunan, yemeğini yapamayacak durumda olan vatandaşların evlerine; pide, çorba, sulu yemek, pilav, tatlı, içecek vb. çeşitlilikten oluşan iftar menüsü, Yunusemre Belediyesi ekipleri tarafından ulaştırılıyor.

BAŞKAN ÇERÇİ; “KİMSESİZ KELİMESİ DİLİMİZDEN KALKSIN!”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Biz Yunusemre Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçemizde ‘KİMSESİZ’ kelimesi hiç kullanılmasın, dilimizden kalksın diye gayret gösteriyoruz. Yılın 11 ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetirken Ramazan ayı gelince hayırseverlerimizle birlikte çalışmalarımıza daha bir ivme kazandırdık. Bir yandan Ramazan’ın başından itibaren binlerce ihtiyaç sahibi ailemize erzak yardımı ulaştırırken diğer yandan yemeğini yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerimize de sıcak iftar yemeği dağıtıyoruz. Gıda teknikerimizin kontrolünde, gerekli hijyen şartlarına uygun olarak hazırlanan iftar yemeğimizi ekiplerimiz her gün vatandaşlarımıza ulaştırıyor. Çok önem verdiğim bu hizmetin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında büyük katkısı bulunan kıymetli hayırseverlerimize, bize yardımcı olan değerli muhtarlarımıza ve fedakâr personelimize çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.