Turgutlu-İzmir yolunda polisten denetleme

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2020 - 16:33, Güncelleme: 04.04.2020 - 16:33
 

Turgutlu-İzmir yolunda polisten denetleme

KOLLUK KUVVETLERİ E-96 İZMİR-ANKARA KARAYOLUNDA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 30 büyükşehire ve Zonguldak’a seyahatlerin korona virüs önlemleri nedeni ile kısıtlanması kararı uygulanmaya başlandı. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İzmir sınırında emniyet güçleri tek tek araç kontrolü yaptı. Kontroller sırasında uzun araç konvoyu oluştu. Korona virüsü tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’a seyahatlerin kısıtlanması kararı bugün uygulanmaya başlandı. Geçişi zorunlu olmayan araçlar giriş ve çıkış izni verilmedi. Geçiş yapabilecek isimler ise belgelerini eksiksiz ibra ederek yollarına devam edebildiler. Uygulama E-96 kara yolu üzerinde hem İzmir istikametine hemde Ankara istikamete olmak üzere 2 noktada yapıldı.
KOLLUK KUVVETLERİ E-96 İZMİR-ANKARA KARAYOLUNDA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 30 büyükşehire ve Zonguldak’a seyahatlerin korona virüs önlemleri nedeni ile kısıtlanması kararı uygulanmaya başlandı. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İzmir sınırında emniyet güçleri tek tek araç kontrolü yaptı. Kontroller sırasında uzun araç konvoyu oluştu.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’a seyahatlerin kısıtlanması kararı bugün uygulanmaya başlandı. Geçişi zorunlu olmayan araçlar giriş ve çıkış izni verilmedi. Geçiş yapabilecek isimler ise belgelerini eksiksiz ibra ederek yollarına devam edebildiler. Uygulama E-96 kara yolu üzerinde hem İzmir istikametine hemde Ankara istikamete olmak üzere 2 noktada yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.