KUŞLUBAHÇE'NİN PARKI BİTİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2016 - 15:29, Güncelleme: 27.08.2016 - 15:29
 

KUŞLUBAHÇE'NİN PARKI BİTİYOR

Şehzadeler Belediyesi tarafından Kuşlubahçe Mahallesi'ne yapılan park alanında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz hafta Kuşlubahçe Mahallesi'nde yapımına başlanan park alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı. YAPILAN PARK DETAYLI İNCELENDİ Kuşlubahçe mahallesinde ki park alanında yapılan incelemeye Başkan Çelik’ e Belediye Meclis Üyeleri Burhan Aydemir, Mehmet Kavas, İbrahim Onaylı, Akif Özer, Şerif Gül, Ahmet Demirarslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi'nin her mahallesinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimiz de 65 mahallemizde olduğu gibi Kuşlubahçe Mahallemizde de çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Şuan çalışma başlattığımız bu alan biz göreve geldiğimizde bir mezbelelikti. Öncelikli olarak çocuklarımız için çocuk oyun parkı yaptık. Hemen ardından da büyük bir proje hazırlayarak yürüyüş parkuru, dinlenme alanları ve peyzaj çalışması ile bu büyük alanı güzelleştirip güzel bir park alanına dönüştüreceğiz. Kuşlubahçe Mahallemizde bazı sokaklarda yeni parklarda yaptık. Geçtiğimiz yıl yeni yerleşim yeri olan sokaklarımıza parke taşı döşemesi ve kaldırım çalışmaları yapmıştık. Bu yılda birçok sokakta park taşı döşeme çalışması yapacağız" dedi.
Şehzadeler Belediyesi tarafından Kuşlubahçe Mahallesi'ne yapılan park alanında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz hafta Kuşlubahçe Mahallesi'nde yapımına başlanan park alanında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı.

YAPILAN PARK DETAYLI İNCELENDİ
Kuşlubahçe mahallesinde ki park alanında yapılan incelemeye Başkan Çelik’ e Belediye Meclis Üyeleri Burhan Aydemir, Mehmet Kavas, İbrahim Onaylı, Akif Özer, Şerif Gül, Ahmet Demirarslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi'nin her mahallesinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimiz de 65 mahallemizde olduğu gibi Kuşlubahçe Mahallemizde de çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Şuan çalışma başlattığımız bu alan biz göreve geldiğimizde bir mezbelelikti. Öncelikli olarak çocuklarımız için çocuk oyun parkı yaptık. Hemen ardından da büyük bir proje hazırlayarak yürüyüş parkuru, dinlenme alanları ve peyzaj çalışması ile bu büyük alanı güzelleştirip güzel bir park alanına dönüştüreceğiz. Kuşlubahçe Mahallemizde bazı sokaklarda yeni parklarda yaptık. Geçtiğimiz yıl yeni yerleşim yeri olan sokaklarımıza parke taşı döşemesi ve kaldırım çalışmaları yapmıştık. Bu yılda birçok sokakta park taşı döşeme çalışması yapacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.