ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ KORSAN ÇİÇEKÇİ UYARISI

GENEL 07.05.2024 - 17:06, Güncelleme: 07.05.2024 - 17:18
 

ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ KORSAN ÇİÇEKÇİ UYARISI

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, yaklaşan Anneler Günü öncesinde vatandaşları korsan çiçekçilere karşı uyarmak için, “Seyyar Çiçekçi İstemiyoruz-Korsan Çiçekçiye Hayır” yazılı afişle dikkat çekti.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, yaklaşan Anneler Günü öncesinde vatandaşları korsan çiçekçilere karşı uyardı. Çiçekçi esnafının emeklerini ve haklarını yedirmeyeceklerini ifade eden Başkan Akyüz, seyyar ve korsan çiçekçilere fırsat vermeyeceklerini vurguladı. "FIRSATÇILAR ESNAFLARIMIZI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR" (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, “Özel günlere kadar piyasada olmayan sadece özel günlerde ortaya çıkan ve günü kurtarmak adına çarşı, pazar ve sokaklarda kayıt dışı çalışarak haksız kazanç sağlayan fırsatçıların çiçekçi esnaflarımızın işlerine ket vurması çileden çıkartıyor.” açıklamasında bulundu. "ÇİÇEKÇİ ESNAFLARIMIZIN EMEKLERİNİ ASLA YEDİRMEYİZ" Çiçekçi esnaflarımızın özel günleri umutla beklediğini, yapılan alış verişlerle bir nebze olsun rahatladığı günler olduğunu belirten Başkan Akyüz, “Piyasada haksız kazanç sağlamaya çalışanlara ‘seyyar ve korsan çiçekçilere’ fırsat vermeyeceğiz. Çiçekçi esnaflarımızın emeklerini ve haklarını kayıt dışı çalışanlara asla yedirmeyiz” dedi. Haber Merkezi
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, yaklaşan Anneler Günü öncesinde vatandaşları korsan çiçekçilere karşı uyarmak için, “Seyyar Çiçekçi İstemiyoruz-Korsan Çiçekçiye Hayır” yazılı afişle dikkat çekti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, yaklaşan Anneler Günü öncesinde vatandaşları korsan çiçekçilere karşı uyardı. Çiçekçi esnafının emeklerini ve haklarını yedirmeyeceklerini ifade eden Başkan Akyüz, seyyar ve korsan çiçekçilere fırsat vermeyeceklerini vurguladı.

"FIRSATÇILAR ESNAFLARIMIZI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR"

(MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, “Özel günlere kadar piyasada olmayan sadece özel günlerde ortaya çıkan ve günü kurtarmak adına çarşı, pazar ve sokaklarda kayıt dışı çalışarak haksız kazanç sağlayan fırsatçıların çiçekçi esnaflarımızın işlerine ket vurması çileden çıkartıyor.” açıklamasında bulundu.

"ÇİÇEKÇİ ESNAFLARIMIZIN EMEKLERİNİ ASLA YEDİRMEYİZ"

Çiçekçi esnaflarımızın özel günleri umutla beklediğini, yapılan alış verişlerle bir nebze olsun rahatladığı günler olduğunu belirten Başkan Akyüz, “Piyasada haksız kazanç sağlamaya çalışanlara ‘seyyar ve korsan çiçekçilere’ fırsat vermeyeceğiz. Çiçekçi esnaflarımızın emeklerini ve haklarını kayıt dışı çalışanlara asla yedirmeyiz” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.