CHP’Lİ BALABAN’A BİN ARAÇLIK DESTEK KONVOYU

SİYASET 27.03.2024 - 10:01, Güncelleme: 27.03.2024 - 10:32
 

CHP’Lİ BALABAN’A BİN ARAÇLIK DESTEK KONVOYU

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarıma hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, bin araçlık konvoyla şehir turu atarak halkı selamladı. Bu konvoyla Manisa'nın seçim tarihinde bir ilke imza attıklarını belirten CHP'li Balaban, “Bu gece Manisa tarihinin en büyük araç konvoyunu gerçekleştirdik. Bu, iktidarın habercisidir” ifadelerini kullandı.
CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, dün akşam ilçede heyecan yaratan bir seçim çalışmasına imza attı. Bin araçlık konvoyla Yunusemrelileri selamlayan Balaban, adeta seçim gününün provasını yaptı. BALABAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ Güzelyurt Mahallesi'nde başlayan konvoy Cumhuriyet, Hafsasultan, Mesir mahaleleri boyunca sürüp, Laleli Mahallesi'nde halk buluşması ile son buldu. Konvoy güzergahı boyunca sık sık otobüs önünü kesen partililer ve evlerinden selamlayan Yunusemreliler, Balaban'a sevgi gösterisinde bulundu. Balaban'a, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Ali Abbas Ertürk ile Yalçın Gökgöz, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, partililer ve binlerce vatandaş eşlik etti. “BU KONVOY İKTİDARIN HABERCİSİ” Konvoyun ardından Laleli'de gerçekleşen halk buluşmasında kendisini destekleyen coşkulu kalabalığa seslenen CHP'li Balaban, “Bu gece, Manisa tarihinin en büyük araç konvoyunu gerçekleştirdik. Bu, iktidarın habercisidir. Bizim, Yunusemre İttifakı olarak tek bir amacımız var. O da Yunusemre Belediyesi'ni halkın belediyesi yapmak. Belediyeyi halkla beraber yürütmek. Bu amaçla hep birlikte 3 aydır çalışıyoruz.” dedi. “LALELİ HALKININ ALEYHİNE OLAN HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMAYACAĞIZ “ CHP'li Balaban, açıklamasının devamında Laleli Mahallesi'nin kanayan yarası haline gelen kentsel dönüşüm konusuna değindi. “Laleli'nin en büyük sorunu” dediği kentsel dönüşüm konusunda Yunusemre'nin CHP iktidarlığında halkın aleyhine hiçbir karar alınmayacağını belirten Balaban, “Laleli'de yaşayan yurttaşlarıma buradan sesleniyorum; Laleli'nin en büyük sorunu kentsel dönüşüm. Bu mahallede kapalı kapılar ardında çıkar gruplarıyla kentsel dönüşüm yapılmak isteniyor. Buradan size söz veriyorum; bizler göreve geldiğimizde, Laleli halkının aleyhine olan hiçbir şeye imza atmayacağız. Laleli'deki kanayan yara olan kentsel dönüşümü halkla birlikte planlayıp, halkın lehine sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı. PROJELERİNİ ANLATTI CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, son olarak belediye başkanı seçilmesi halinde Yunusemre ilçesini spor, kültür ve sanat merkezi haline getireceklerini vurguladı. Bu sayede gençleri esir alan uyuşturucuyla da mücadele edeceklerinin altını çizen Balaban kadınlar içinde istihdam sağlayan projelere imza atacaklarını belirtti. Belgin Koçak
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarıma hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, bin araçlık konvoyla şehir turu atarak halkı selamladı. Bu konvoyla Manisa'nın seçim tarihinde bir ilke imza attıklarını belirten CHP'li Balaban, “Bu gece Manisa tarihinin en büyük araç konvoyunu gerçekleştirdik. Bu, iktidarın habercisidir” ifadelerini kullandı.

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, dün akşam ilçede heyecan yaratan bir seçim çalışmasına imza attı. Bin araçlık konvoyla Yunusemrelileri selamlayan Balaban, adeta seçim gününün provasını yaptı.

BALABAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

Güzelyurt Mahallesi'nde başlayan konvoy Cumhuriyet, Hafsasultan, Mesir mahaleleri boyunca sürüp, Laleli Mahallesi'nde halk buluşması ile son buldu. Konvoy güzergahı boyunca sık sık otobüs önünü kesen partililer ve evlerinden selamlayan Yunusemreliler, Balaban'a sevgi gösterisinde bulundu. Balaban'a, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Ali Abbas Ertürk ile Yalçın Gökgöz, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, partililer ve binlerce vatandaş eşlik etti.

“BU KONVOY İKTİDARIN HABERCİSİ”

Konvoyun ardından Laleli'de gerçekleşen halk buluşmasında kendisini destekleyen coşkulu kalabalığa seslenen CHP'li Balaban, “Bu gece, Manisa tarihinin en büyük araç konvoyunu gerçekleştirdik. Bu, iktidarın habercisidir. Bizim, Yunusemre İttifakı olarak tek bir amacımız var. O da Yunusemre Belediyesi'ni halkın belediyesi yapmak. Belediyeyi halkla beraber yürütmek. Bu amaçla hep birlikte 3 aydır çalışıyoruz.” dedi.

“LALELİ HALKININ ALEYHİNE OLAN HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMAYACAĞIZ “

CHP'li Balaban, açıklamasının devamında Laleli Mahallesi'nin kanayan yarası haline gelen kentsel dönüşüm konusuna değindi. “Laleli'nin en büyük sorunu” dediği kentsel dönüşüm konusunda Yunusemre'nin CHP iktidarlığında halkın aleyhine hiçbir karar alınmayacağını belirten Balaban, “Laleli'de yaşayan yurttaşlarıma buradan sesleniyorum; Laleli'nin en büyük sorunu kentsel dönüşüm. Bu mahallede kapalı kapılar ardında çıkar gruplarıyla kentsel dönüşüm yapılmak isteniyor. Buradan size söz veriyorum; bizler göreve geldiğimizde, Laleli halkının aleyhine olan hiçbir şeye imza atmayacağız. Laleli'deki kanayan yara olan kentsel dönüşümü halkla birlikte planlayıp, halkın lehine sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

PROJELERİNİ ANLATTI

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, son olarak belediye başkanı seçilmesi halinde Yunusemre ilçesini spor, kültür ve sanat merkezi haline getireceklerini vurguladı. Bu sayede gençleri esir alan uyuşturucuyla da mücadele edeceklerinin altını çizen Balaban kadınlar içinde istihdam sağlayan projelere imza atacaklarını belirtti. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.