MODİFİYELİ ARAÇLAR ORTAKÖY’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

YEREL 06.05.2024 - 11:01, Güncelleme: 06.05.2024 - 11:30
 

MODİFİYELİ ARAÇLAR ORTAKÖY’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yunusemre Belediyesi Ortaköy Mesire Alanı’nda modifiye tutkunlarını ağırladı. Bu yıl 6.sı düzenlenen etkinlikte yüzlerce modifiye araç görücüye çıktı.
Yunusemre Belediyesi ve Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği işbirliği ile bu yıl 6.sı düzenlenen Cadde Manisa Tuning Festivali’nde yüzlerce araç modifiye tutkunlarının beğenisine sunuldu. ARAÇLAR KIYASIYA REKABET ETTİ Avrupa Güzellik, Ticari Güzellik, Tofaş Güzellik, Drift ve Desibel kategorilerinde yarışan araçlar kıyasıya rekabet etti. Festivale Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Belediye Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar da katıldı. YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR Alanı gezen Başkan Yardımcısı Arslan, modifiye araçlar hakkında bilgi aldı. Etkinliğine katılarak keyifli bir zaman geçiren vatandaşlar ise Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Haber Merkezi
Yunusemre Belediyesi Ortaköy Mesire Alanı’nda modifiye tutkunlarını ağırladı. Bu yıl 6.sı düzenlenen etkinlikte yüzlerce modifiye araç görücüye çıktı.

Yunusemre Belediyesi ve Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği işbirliği ile bu yıl 6.sı düzenlenen Cadde Manisa Tuning Festivali’nde yüzlerce araç modifiye tutkunlarının beğenisine sunuldu.

ARAÇLAR KIYASIYA REKABET ETTİ

Avrupa Güzellik, Ticari Güzellik, Tofaş Güzellik, Drift ve Desibel kategorilerinde yarışan araçlar kıyasıya rekabet etti. Festivale Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Belediye Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar da katıldı.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Alanı gezen Başkan Yardımcısı Arslan, modifiye araçlar hakkında bilgi aldı. Etkinliğine katılarak keyifli bir zaman geçiren vatandaşlar ise Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.