MANİKÜRÜNÜZÜN DAHA GÜZEL OLABİLMESİ İÇİN 9 PÜF NOKTA

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 10:41, Güncelleme: 09.08.2017 - 10:41
 

MANİKÜRÜNÜZÜN DAHA GÜZEL OLABİLMESİ İÇİN 9 PÜF NOKTA

Bakımlı eller ve iyi bir manikür için dikkat etmeniz gereken püf noktalar:
1.Manikür işlemine başlamadan önce ellerinizin temiz ve kuru olmasına dikkat edin. 2.Tırnaklarınızı asetonlu pamuk ile hiçbir boya ve pamuk kalıntısı kalmadığına emin olana kadar temizleyin. 3.Tercihen yüzeyi zımpara özelliği taşıyan, iki tarafı da kullanabilen bir törpü yardımı ile tırnaklarınızı sert olmayan, seri manevralar ile törpüleyin. 4.Tırnaklarınız yapısına ve beğeninize uygun şekli aldığında üzerlerine yumuşatıcı bir losyon uygulayın ve bir süre bekleyerek tırnak çevresindeki etlerin iyice yumuşamasına izin verin. 5.Önceden hazırladığınız derin bir kaptaki ılık suya birkaç limon suyu damlatın, ılık suda parmaklarınızı 2-3 dakika kadar bekletip yumuşatarak    nemlendirin. 6.Nemlendirme işlemi sonrasında kabararak iyice belirgin hale gelen ölü derileri tırnak çevresinden hafifçe geriye itin, uzayan derileri manikür makası      yardımı ile dikkatli bir şekilde kesin. 7.Cilt yapınıza uygun, nemlendirici özelliği olan bir krem ile bileklerinizden parmak uçlarınıza doğru masaj yapın. 8.Hem manikürünüzü daha uzun süre muhafaza etmek hem de şık bir görünüm için arzu ettiğiniz renkte bir oje seçin ve fırçaya uygun miktarda aldığınız   ojeyi tırnağın orta kısmından başlayarak uygulayın. Birinci katın kuruduğundan emin olduktan sonra ikinci katı uygulayın. 9.Son olarak manikür setinizi bir sonraki kullanım için alkol ile mutlaka sterilize edin ve kendi çantasında saklayın.  
Bakımlı eller ve iyi bir manikür için dikkat etmeniz gereken püf noktalar:
1.Manikür işlemine başlamadan önce ellerinizin temiz ve kuru olmasına dikkat edin.
2.Tırnaklarınızı asetonlu pamuk ile hiçbir boya ve pamuk kalıntısı kalmadığına emin olana kadar temizleyin.
3.Tercihen yüzeyi zımpara özelliği taşıyan, iki tarafı da kullanabilen bir törpü yardımı ile tırnaklarınızı sert olmayan, seri manevralar ile törpüleyin.
4.Tırnaklarınız yapısına ve beğeninize uygun şekli aldığında üzerlerine yumuşatıcı bir losyon uygulayın ve bir süre bekleyerek tırnak çevresindeki etlerin iyice yumuşamasına izin verin.
5.Önceden hazırladığınız derin bir kaptaki ılık suya birkaç limon suyu damlatın, ılık suda parmaklarınızı 2-3 dakika kadar bekletip yumuşatarak    nemlendirin.
6.Nemlendirme işlemi sonrasında kabararak iyice belirgin hale gelen ölü derileri tırnak çevresinden hafifçe geriye itin, uzayan derileri manikür makası      yardımı ile dikkatli bir şekilde kesin.
7.Cilt yapınıza uygun, nemlendirici özelliği olan bir krem ile bileklerinizden parmak uçlarınıza doğru masaj yapın.
8.Hem manikürünüzü daha uzun süre muhafaza etmek hem de şık bir görünüm için arzu ettiğiniz renkte bir oje seçin ve fırçaya uygun miktarda aldığınız
  ojeyi tırnağın orta kısmından başlayarak uygulayın. Birinci katın kuruduğundan emin olduktan sonra ikinci katı uygulayın.
9.Son olarak manikür setinizi bir sonraki kullanım için alkol ile mutlaka sterilize edin ve kendi çantasında saklayın.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.