SAÇ ELEKTRİKLENMESİNE ÇÖZÜM

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2017 - 09:36, Güncelleme: 02.08.2017 - 09:36
 

SAÇ ELEKTRİKLENMESİNE ÇÖZÜM

Saç elektriklenmesine kesin ve net çözüm bu yazımızda
Malzemeler: -Üzüm sirkesi -Anzer balı (yoksa normal balda olur) -7,8 damla tatlı badem yağı -5,6 damla limon Bunları bir tasa koyun, içine sıcak su ekleyin ki bal erisin. Saçınızı yıkadıktan sonra bu karışımı diplere masaj yaparak 15-20 dk bekletin. Ilık suyla iyice durulayın yoksa saçlarınız badem yağından dolayı yağlı gibi gözükebilir. Duştan çıkınca saçınızı öne atıp havluyla kurulayın. Bir daha havluya sarmadan serbest bırakın. Yalnız saçınızı taramayın. Zaten bu karışım yumuşacık yapıyor. İlla tarayacaksanız da duşta tarayın.  
Saç elektriklenmesine kesin ve net çözüm bu yazımızda
Malzemeler:
-Üzüm sirkesi
-Anzer balı (yoksa normal balda olur)
-7,8 damla tatlı badem yağı
-5,6 damla limon

Bunları bir tasa koyun, içine sıcak su ekleyin ki bal erisin. Saçınızı yıkadıktan sonra bu karışımı diplere masaj yaparak 15-20 dk bekletin.

Ilık suyla iyice durulayın yoksa saçlarınız badem yağından dolayı yağlı gibi gözükebilir. Duştan çıkınca saçınızı öne atıp havluyla kurulayın. Bir daha havluya sarmadan serbest bırakın.
Yalnız saçınızı taramayın.
Zaten bu karışım yumuşacık yapıyor. İlla tarayacaksanız da duşta tarayın.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.