TÜRK KADINLAR KONSEYİ’NİN YARDIMLARI SINIRLARI AŞTI  

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2018 - 10:36, Güncelleme: 13.12.2018 - 10:36
 

TÜRK KADINLAR KONSEYİ’NİN YARDIMLARI SINIRLARI AŞTI  

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi yaptıkları çalışmalarla Manisa'nın ve Türk kadınlarının adını dünyaya duyurarak gururumuz olmaya devam ediyor.   
Türk Kadınlar Konseyi (TKK) Manisa Şubesi sadece Manisa ve Türkiye'de değil dünyada da bizi gururla temsil ediyor. TKK Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, yerel değil küresel bir perspektifle çalıştıklarının altını çizerek, kadın, öğrenci ve çocuklar için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.   “TÜRK KADINLARINI ÇOK SEVİYORLAR” Yaptıkları çalışmalarla aktif bir şekilde Türk kadınlarını gururla temsil ettiklerini söyleyen Kafkaslı,  geçtiğimiz Eylül ayında Dünya Kadınlar Konseyi Kongresi için Manisa'dan 3 TKK'lı kadının Endenozya'ya gittiğini belirtti. Başkan Kafkaslı, “Türk Kadınlar Konseyi üyelerimiz ve Manisa'dan da 3 üyemiz bu kongreye katıldı. Arkadaşlarımız oraya giderek Türk kadınlarını çok güzel bir şekilde temsil ettiler. Biz katıldığımız etkinlik ve davetlerde Türk kadınlarının ne kadar çok sevildiğini görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.   TİFLİSLİ ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ Kadınlar ve çocuklar için ellerinin uzanabildiği her yerde yardım dokunuşları yaptıklarını ifade eden Başkan Kasfkaslı, Tiflis'deki engelli çocuklar sevinsin diye el emeğiyle onlara atkı ve bereler ördüklerini ifade etti. Kafkaslı, “Gürcistan'da engelli çocuklara aileden çok devlet bakıyor. 2 Aralık'ta Gürcistan'daki çocuklara gelir sağlamak amaçlı Tiflis'e davet vardı. Biz de Manisa Konseyi olarak bu engelli çocuklarımıza yardım edelim dedik. Bunun neticesinde arkadaşlarım 52 tane rengarenk şal ve bere hazırladı. Bu paketleri Rize'ye gönderdik. Tiflis'teki engelli derneği başkanı Rize'ye gittiği sırada bizim hediyelerimiz kendisine ulaşmış. Bu projeyle Rize ve Trabzon şubelerimiz de üzerlerine yardım paketleri ekleyerek projemiz daha da büyüdü.” şeklinde konuştu.  -Özlem ŞAHİN
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi yaptıkları çalışmalarla Manisa'nın ve Türk kadınlarının adını dünyaya duyurarak gururumuz olmaya devam ediyor.   
Türk Kadınlar Konseyi (TKK) Manisa Şubesi sadece Manisa ve Türkiye'de değil dünyada da bizi gururla temsil ediyor. TKK Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, yerel değil küresel bir perspektifle çalıştıklarının altını çizerek, kadın, öğrenci ve çocuklar için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
 
“TÜRK KADINLARINI ÇOK SEVİYORLAR”
Yaptıkları çalışmalarla aktif bir şekilde Türk kadınlarını gururla temsil ettiklerini söyleyen Kafkaslı,  geçtiğimiz Eylül ayında Dünya Kadınlar Konseyi Kongresi için Manisa'dan 3 TKK'lı kadının Endenozya'ya gittiğini belirtti. Başkan Kafkaslı, “Türk Kadınlar Konseyi üyelerimiz ve Manisa'dan da 3 üyemiz bu kongreye katıldı. Arkadaşlarımız oraya giderek Türk kadınlarını çok güzel bir şekilde temsil ettiler. Biz katıldığımız etkinlik ve davetlerde Türk kadınlarının ne kadar çok sevildiğini görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.
 
TİFLİSLİ ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ
Kadınlar ve çocuklar için ellerinin uzanabildiği her yerde yardım dokunuşları yaptıklarını ifade eden Başkan Kasfkaslı, Tiflis'deki engelli çocuklar sevinsin diye el emeğiyle onlara atkı ve bereler ördüklerini ifade etti. Kafkaslı, “Gürcistan'da engelli çocuklara aileden çok devlet bakıyor. 2 Aralık'ta Gürcistan'daki çocuklara gelir sağlamak amaçlı Tiflis'e davet vardı. Biz de Manisa Konseyi olarak bu engelli çocuklarımıza yardım edelim dedik. Bunun neticesinde arkadaşlarım 52 tane rengarenk şal ve bere hazırladı. Bu paketleri Rize'ye gönderdik. Tiflis'teki engelli derneği başkanı Rize'ye gittiği sırada bizim hediyelerimiz kendisine ulaşmış. Bu projeyle Rize ve Trabzon şubelerimiz de üzerlerine yardım paketleri ekleyerek projemiz daha da büyüdü.” şeklinde konuştu.  -Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.