UÇUK TEDAVİSİ

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2017 - 09:43, Güncelleme: 02.08.2017 - 09:43
 

UÇUK TEDAVİSİ

Mısır nişastası 1 kaşık mısır nişastası ile 1 kaşık içme suyunu karıştırıp macun haline getirin. Yatmadan önce uçuğunuza sürün. Uyandığınızda da nazikçe durulayın. Buz Uçuk ağrının yanı sıra dudakta yanmaya da neden olabilir. Buz tutmak uçuğun üzerindeki derinin hem nemlenmesini hem de yanmasının geçmesini sağlar. Süt Süt de uçuklara oldukça iyi gelen bir besin maddesidir. Pamuğa soğuk süt damlatıp uçuğun üzerinde 2-3 dakika tutun. Aloe vera 1 çay kaşığı alo vera jelini direkt olarak uçuğun üzerine uygulayabilirsiniz. Ekinezya Ekinezya bağışıklık sistemini güçlendireceğinden uçuk çıkmasına karşı vücudunuzu destekleyecektir. Nane yağı Uçuğu su ile temizleyin. Ardından pamuğu önce suya sonra da nane yağına batırıp uçuğa sürün. Günde 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır. Vanilya Vanilya özü uçuğa neden olan virüsün çoğalmasını engeller. Pamuklu çubuğun ucuna sürdüğünüz vanilyayı direkt olarak uçuğa uygulayın ve 1-2 dakika bekletin. Günde 4 kez uygulayabilirsiniz.  
Mısır nişastası
1 kaşık mısır nişastası ile 1 kaşık içme suyunu karıştırıp macun haline getirin. Yatmadan önce uçuğunuza sürün. Uyandığınızda da nazikçe durulayın.

Buz
Uçuk ağrının yanı sıra dudakta yanmaya da neden olabilir. Buz tutmak uçuğun üzerindeki derinin hem nemlenmesini hem de yanmasının geçmesini sağlar.

Süt
Süt de uçuklara oldukça iyi gelen bir besin maddesidir. Pamuğa soğuk süt damlatıp uçuğun üzerinde 2-3 dakika tutun.

Aloe vera
1 çay kaşığı alo vera jelini direkt olarak uçuğun üzerine uygulayabilirsiniz.

Ekinezya
Ekinezya bağışıklık sistemini güçlendireceğinden uçuk çıkmasına karşı vücudunuzu destekleyecektir.

Nane yağı
Uçuğu su ile temizleyin. Ardından pamuğu önce suya sonra da nane yağına batırıp uçuğa sürün. Günde 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Vanilya
Vanilya özü uçuğa neden olan virüsün çoğalmasını engeller. Pamuklu çubuğun ucuna sürdüğünüz vanilyayı direkt olarak uçuğa uygulayın ve 1-2 dakika bekletin. Günde 4 kez uygulayabilirsiniz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.