YAZ ESTETİĞİ

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2012 - 16:28, Güncelleme: 19.04.2012 - 16:28
 

YAZ ESTETİĞİ

Yaz mevsimine kendimizi yavaş yavaş hazırlamaya başladık. Özellikle 1-2 ay tatil yapabilme şansı olanlar şimdiden önlemlerini almaya başladı.
*Kilo problemlerim için ne zaman planlama yapmalıyım? -Genel bir kilo verme programı uzun süre alabilir. Nisan ayında başlayacağınız programlarla tatil sezonuna 10-15 kilo vererek girebilirsiniz. -Bölgesel incelme probleminiz varsa 1 aylık programlar bile size yetebilir. -Selülit probleminiz varsa 1 aylık yoğun tedavi sonrası uygulanacak destek programlar ile iyi duruma gelme şansınız olabilir. Tüm bu sorunlarınız için hekim kontrolü sonrası Kavitasyon, Akupunktur, Lazer lipoliz gibi birçok seçenek sunulabilir. *Kırışıklık ve yüz bölgesi solgunluğum için nasıl bir zamanlama yapmalıyım? .Kırışıklık tedavilerinin etkisi 3-10 gün içinde kendini göstermeye başlar. Nisan- Mayıs aylarında yapılacak Botox, Dolgu, Dermaterapi ve PRP gibi işlemlerin etkisini hemen görebileceğiniz için tatilde kırışıklık problemi yaşamayacaksınız. .Genel bakımı için Nisan-Mayıs ayı boyunca Bitkisel peelingi rahatlıkla yaptırabilirsiniz. .Kaş, kirpik ve dudak için ise Kalıcı Makyaj tatil sezonunun en konforlu işlemlerindendir. 1 veya 2 seanslık işlemlerle birkaç yaz dönemini sorunsuz yaşayabilirsiniz. *Yaz mevsiminde Lazer Bahsegel epilasyon yapılabilir mi? .Bronz tenle olmadığınız müddetçe rahatlıkla yapılabilir. Ya da yapıldıktan sonra hemen güneşlenmemelisiniz. .Cilt reaksiyonu açısından en güvenli lazer epilasyon sistemi olan Diod ve Ütüleme lazer epilasyon ile yazında güvenli şekilde bir epilasyon yaptırabilirsiniz. *Yaz tatilinde saç ekimi yapılabilir mi? Saç ekimi için mevsim zamanlamasına gerek yoktur. Kişinin kendisine zaman ayırabildiği her zaman yapılabilir. Hatta tatil döneminde dinlenme şansı da olacağı için bu dönem tercih bile edilebilir. *Bahar ve yaz alerjileri için ne yapabilirim? Alerjiye neden olabilecek en önemli sebepler polen, diğer tozlar ve besinlerdir. Bu nedenle Besin Duyarlılık Testi yapılarak öncelikle sizi olumsuz etkileyen faktörlerden uzak durmanız gerekir. Alerji tedavisinden alerjen etkenlerden uzak durmak önemlidir. Ayrıca Akupunktur, Nöralterapi ve gerekli görülen diğer tedaviler ile çok çok rahat bir yaşam tarzına kavuşabilirisiniz. Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere… İletişim: gencyasam@gencyasam.com.tr
Yaz mevsimine kendimizi yavaş yavaş hazırlamaya başladık. Özellikle 1-2 ay tatil yapabilme şansı olanlar şimdiden önlemlerini almaya başladı.

*Kilo problemlerim için ne zaman planlama yapmalıyım?

-Genel bir kilo verme programı uzun süre alabilir. Nisan ayında başlayacağınız programlarla tatil sezonuna 10-15 kilo vererek girebilirsiniz.

-Bölgesel incelme probleminiz varsa 1 aylık programlar bile size yetebilir.

-Selülit probleminiz varsa 1 aylık yoğun tedavi sonrası uygulanacak destek programlar ile iyi duruma gelme şansınız olabilir.

Tüm bu sorunlarınız için hekim kontrolü sonrası Kavitasyon, Akupunktur, Lazer lipoliz gibi birçok seçenek sunulabilir.

*Kırışıklık ve yüz bölgesi solgunluğum için nasıl bir zamanlama yapmalıyım?

.Kırışıklık tedavilerinin etkisi 3-10 gün içinde kendini göstermeye başlar. Nisan- Mayıs aylarında yapılacak Botox, Dolgu, Dermaterapi ve PRP gibi işlemlerin etkisini hemen görebileceğiniz için tatilde kırışıklık problemi yaşamayacaksınız.

.Genel bakımı için Nisan-Mayıs ayı boyunca Bitkisel peelingi rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

.Kaş, kirpik ve dudak için ise Kalıcı Makyaj tatil sezonunun en konforlu işlemlerindendir. 1 veya 2 seanslık işlemlerle birkaç yaz dönemini sorunsuz yaşayabilirsiniz.

*Yaz mevsiminde Lazer Bahsegel epilasyon yapılabilir mi?

.Bronz tenle olmadığınız müddetçe rahatlıkla yapılabilir. Ya da yapıldıktan sonra hemen güneşlenmemelisiniz.

.Cilt reaksiyonu açısından en güvenli lazer epilasyon sistemi olan Diod ve Ütüleme lazer epilasyon ile yazında güvenli şekilde bir epilasyon yaptırabilirsiniz.

*Yaz tatilinde saç ekimi yapılabilir mi?

Saç ekimi için mevsim zamanlamasına gerek yoktur. Kişinin kendisine zaman ayırabildiği her zaman yapılabilir. Hatta tatil döneminde dinlenme şansı da olacağı için bu dönem tercih bile edilebilir.

*Bahar ve yaz alerjileri için ne yapabilirim?

Alerjiye neden olabilecek en önemli sebepler polen, diğer tozlar ve besinlerdir. Bu nedenle Besin Duyarlılık Testi yapılarak öncelikle sizi olumsuz etkileyen faktörlerden uzak durmanız gerekir.

Alerji tedavisinden alerjen etkenlerden uzak durmak önemlidir. Ayrıca Akupunktur, Nöralterapi ve gerekli görülen diğer tedaviler ile çok çok rahat bir yaşam tarzına kavuşabilirisiniz.

Sağlıklı ve genç bir yaşam için haftaya görüşmek üzere…

İletişim: gencyasam@gencyasam.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.