AK GENÇLER YİNE ‘EMRE ŞENER’ DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2017 - 09:47, Güncelleme: 04.10.2017 - 09:47
 

AK GENÇLER YİNE ‘EMRE ŞENER’ DEDİ

AK Parti Gençlik Kollarında kongre heyecanı devam ediyor. Manisa’nın birçok ilçesinde gerçekleştirilen kongrelerde bazı ilçelerde yeni isimler göreve gelirken, bazı ilçelerde ise mevcut başkanlar yola devam ediyor. AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, güven tazeledi.
Şelale Plaza'da gerçekleşen AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Kongresine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, İdris Avşar, Ramis Şiyak, AK Parti Gençlik Kolları MYK Üyesi Selman Özboyacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Çeşitli STK'lar ve partililer iştirak etti. Kongrede mevcut başkan Emre Şener, delegelerin oyları ile başkanlığa yeniden seçildi.   “GENÇLERE YÖNELİK PROJELER GELİŞTİRDİK” Güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Şener kongrede yaptığı konuşmada; "Geçen süre içerisinde 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan seçimlerinde de; ilçe başkanımız değerli ağabeyimiz Sayın Zafer İkinci ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırarak örnek projelere imza attık. Seçim atmosferinin yoğunluğu içerisinde olmamıza rağmen başarıyla çalıştık. Bunların dışında genç kardeşlerimize ulaşabileceğimiz ve onlarla iletişim içinde olabileceğimiz projeler geliştirdik. Teşkilatımızla seçim atmosferinin dışında sosyal projelerde de birliktelik sağladık. Bunların dışında 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile karşı karşıya kaldık. Devletimizin içine hain ve sinsice giren darbecilere karşı canını seve seve bu vatan için feda edecek gençlerle meydanlarda siper aldık. Tüm bunlara karşı verilecek en güzel cevap birliğimiz ve dirliğimizdi. Bu hainliği en iyi şekilde özetleyen gönül insanı Yunus Emre’nin de dediği gibi, ‘Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın rehberi şeytandır.’ Rabbime hamdolsun ki liderimiz ile yol yürümeyi bize nasip etti. Liderimiz ile birlikte vatanımız, bayrağımız, dinimiz ve dirliğimiz üzerine yapılan kalleş planlara karşı mücadele edecek ve her zaman dik duracağız” dedi. Kongre sonunda yönetim listesine giren gençler yöneticiler tek tek isimleri okunarak sahneye çıkıp hatıra fotoğrafı çektirdi.    
AK Parti Gençlik Kollarında kongre heyecanı devam ediyor. Manisa’nın birçok ilçesinde gerçekleştirilen kongrelerde bazı ilçelerde yeni isimler göreve gelirken, bazı ilçelerde ise mevcut başkanlar yola devam ediyor. AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, güven tazeledi.
Şelale Plaza'da gerçekleşen AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Kongresine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, İdris Avşar, Ramis Şiyak, AK Parti Gençlik Kolları MYK Üyesi Selman Özboyacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Çeşitli STK'lar ve partililer iştirak etti. Kongrede mevcut başkan Emre Şener, delegelerin oyları ile başkanlığa yeniden seçildi. 





 “GENÇLERE YÖNELİK PROJELER GELİŞTİRDİK”
Güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Şener kongrede yaptığı konuşmada; "Geçen süre içerisinde 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan seçimlerinde de; ilçe başkanımız değerli ağabeyimiz Sayın Zafer İkinci ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırarak örnek projelere imza attık. Seçim atmosferinin yoğunluğu içerisinde olmamıza rağmen başarıyla çalıştık. Bunların dışında genç kardeşlerimize ulaşabileceğimiz ve onlarla iletişim içinde olabileceğimiz projeler geliştirdik. Teşkilatımızla seçim atmosferinin dışında sosyal projelerde de birliktelik sağladık. Bunların dışında 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile karşı karşıya kaldık. Devletimizin içine hain ve sinsice giren darbecilere karşı canını seve seve bu vatan için feda edecek gençlerle meydanlarda siper aldık. Tüm bunlara karşı verilecek en güzel cevap birliğimiz ve dirliğimizdi. Bu hainliği en iyi şekilde özetleyen gönül insanı Yunus Emre’nin de dediği gibi, ‘Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın rehberi şeytandır.’ Rabbime hamdolsun ki liderimiz ile yol yürümeyi bize nasip etti. Liderimiz ile birlikte vatanımız, bayrağımız, dinimiz ve dirliğimiz üzerine yapılan kalleş planlara karşı mücadele edecek ve her zaman dik duracağız” dedi. Kongre sonunda yönetim listesine giren gençler yöneticiler tek tek isimleri okunarak sahneye çıkıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.