AKADEMİK YAPI’DA ÇİFTE MUTLULUK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2019 - 13:29, Güncelleme: 30.10.2019 - 13:29
 

AKADEMİK YAPI’DA ÇİFTE MUTLULUK

Manisa’da yapı ve yalıtım alanında hizmet veren Akademik Yapı& Yalıtım, firmanın kuruluşunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile aynı gün olması sebebi ile çifte mutluluk yaşadı. Firma, kuruluşunun 23. yıl dönümü ve Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılı kapsamında görkemli bir etkinlik düzenledi.
Haber; Özlem ŞAHİN 29 Ekim 1997 yılında kurulan Manisa Akademik Yapı&Yalıtım, kuruluşunun 23. yıl dönümü ile Cumhuriyetin 96. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Akademik Yapı Binasında gerçekleşen etkinlikler kapsamında, Ressam Hülya Ersezgin’in resimlerinin sergilendiği salonda Araştırmacı- Yazar Bedriye Aksakal ve Ressam Ersezgin Cumhuriyet üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Kutlamaya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP İl Başkanı Semih Balan, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Uysal, İYİ Parti Yunusemre İl Başkanı Tufan Akan ile birçok sanat ve tarih sever konuk katıldı. ELLERDE BAYRAKLAR DİLLERDE 10. YIL MARŞI Davete katılan konuklara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Akademik Yapı& Yalıtım firma sahibi Abidin Yatkın, aynı günde 2 mutluluk yaşadığını ifade etti.  Yatkın’ın konuşması ardından Aksakal ve Ersezgin, Cumhuriyetin önemine dair söyleşi gerçekleştirdi.  Daha sonra tüm konuklar kokteyl için bahçeye geçti. Burada ellerinde bayraklarla 10. Yıl Marşı’nı söyleyen konuklar, cumhuriyeti büyük bir coşkuyla kutlama devam ettiler.   ​
Manisa’da yapı ve yalıtım alanında hizmet veren Akademik Yapı& Yalıtım, firmanın kuruluşunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile aynı gün olması sebebi ile çifte mutluluk yaşadı. Firma, kuruluşunun 23. yıl dönümü ve Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılı kapsamında görkemli bir etkinlik düzenledi.
Haber; Özlem ŞAHİN

29 Ekim 1997 yılında kurulan Manisa Akademik Yapı&Yalıtım, kuruluşunun 23. yıl dönümü ile Cumhuriyetin 96. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Akademik Yapı Binasında gerçekleşen etkinlikler kapsamında, Ressam Hülya Ersezgin’in resimlerinin sergilendiği salonda Araştırmacı- Yazar Bedriye Aksakal ve Ressam Ersezgin Cumhuriyet üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Kutlamaya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İŞKUR Manisa İl Müdürü Eşref Aslan, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP İl Başkanı Semih Balan, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Uysal, İYİ Parti Yunusemre İl Başkanı Tufan Akan ile birçok sanat ve tarih sever konuk katıldı.

ELLERDE BAYRAKLAR DİLLERDE 10. YIL MARŞI

Davete katılan konuklara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Akademik Yapı& Yalıtım firma sahibi Abidin Yatkın, aynı günde 2 mutluluk yaşadığını ifade etti.  Yatkın’ın konuşması ardından Aksakal ve Ersezgin, Cumhuriyetin önemine dair söyleşi gerçekleştirdi.  Daha sonra tüm konuklar kokteyl için bahçeye geçti. Burada ellerinde bayraklarla 10. Yıl Marşı’nı söyleyen konuklar, cumhuriyeti büyük bir coşkuyla kutlama devam ettiler.

 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.