ALİ UÇAK, MİNİK IRMAK’IN AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 07:21, Güncelleme: 17.11.2016 - 07:21
 

ALİ UÇAK, MİNİK IRMAK’IN AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Alaşehir Uçak Kardeşler firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak, geçtiğimiz gün ATV’nin fenomen programı ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’e telefonla bağlanarak, adeta ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti.
Uçak, “Kupal Ailesi için çok acı bir anısı olan o mahalleden çıkmalarını istiyorum.” diyerek, Manisa’yı olduğu kadar tüm Türkiye’yi yasa boğan ‘ Irmak Kupal’ın ailesine yardım edeceğini ve kendilerine istedikleri yerden ev alacağını söyledi.   Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 14 Ekim günü kaybolan ve yaklaşık 1 hafta sonra komşuları Himmet Aktürk tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıkan Minik Irmak’ın ailesine Manisalı İşadamı Uçak Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak sahip çıktı. Irmak Kupal’ın ailesine destek olmak için ATV’nin sevilen programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programını arayarak katılan Ali Uçak, aileye yeni bir ev alacağını tüm Türkiye ile paylaştı. İSMİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİ AMA… Katıldığı canlı yayın programında ismini vermek istemeyen ama örnek olması açısından Müge Anlı tarafından ismi açıklanan Ali Uçak ise şunları söyledi; ‘ Kupal Ailesi’nin artık oturdukları mahalle de huzur bulamayacaklarını düşünüyorum. O mahallede her an, o kötü günleri yaşayacaklar. Kupal Ailesi için çok acı bir anısı olan bu mahalleden çıkmalarını istiyorum. Uçak Ailesi olarak, Kupal Ailesi’ne Alaşehir’in şehir merkezinden ya da kendileri nereden talep ederse onlara bir ev almayı istiyorum. Ailenin yaşadığı durum oldukça ağır. Asla unutulmayacak derecede. Allah düşmanıma dahi bunu yaşatmasın. Irmak bebeğin bulunmasında; Alaşehir Emniyet Güçleri’nin, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin ve sizlerin çok büyük katkıları var. Sizlere ve ekibinize yapmış olduğunuz programdan dolayı çok teşekkür ediyorum.’ dedi.     
Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Alaşehir Uçak Kardeşler firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak, geçtiğimiz gün ATV’nin fenomen programı ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’e telefonla bağlanarak, adeta ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti.
Uçak, “Kupal Ailesi için çok acı bir anısı olan o mahalleden çıkmalarını istiyorum.” diyerek, Manisa’yı olduğu kadar tüm Türkiye’yi yasa boğan ‘ Irmak Kupal’ın ailesine yardım edeceğini ve kendilerine istedikleri yerden ev alacağını söyledi.
 
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 14 Ekim günü kaybolan ve yaklaşık 1 hafta sonra komşuları Himmet Aktürk tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıkan Minik Irmak’ın ailesine Manisalı İşadamı Uçak Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak sahip çıktı. Irmak Kupal’ın ailesine destek olmak için ATV’nin sevilen programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programını arayarak katılan Ali Uçak, aileye yeni bir ev alacağını tüm Türkiye ile paylaştı.

İSMİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİ AMA…
Katıldığı canlı yayın programında ismini vermek istemeyen ama örnek olması açısından Müge Anlı tarafından ismi açıklanan Ali Uçak ise şunları söyledi; ‘ Kupal Ailesi’nin artık oturdukları mahalle de huzur bulamayacaklarını düşünüyorum. O mahallede her an, o kötü günleri yaşayacaklar. Kupal Ailesi için çok acı bir anısı olan bu mahalleden çıkmalarını istiyorum. Uçak Ailesi olarak, Kupal Ailesi’ne Alaşehir’in şehir merkezinden ya da kendileri nereden talep ederse onlara bir ev almayı istiyorum. Ailenin yaşadığı durum oldukça ağır. Asla unutulmayacak derecede. Allah düşmanıma dahi bunu yaşatmasın. Irmak bebeğin bulunmasında; Alaşehir Emniyet Güçleri’nin, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin ve sizlerin çok büyük katkıları var. Sizlere ve ekibinize yapmış olduğunuz programdan dolayı çok teşekkür ediyorum.’ dedi. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.