BALATLI GÖREVİNİ DEVRETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 10:28, Güncelleme: 18.12.2017 - 10:28
 

BALATLI GÖREVİNİ DEVRETTİ

3 yıldır Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Başkanlığını yürüten Canan Balatlı, görevini Sıdıka Doğdu’ya bıraktı.
HABER TURAN IŞIK Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanlığını 3 yıldır sürdüren Canan Balatlı, şahsi işleri nedeniyle görevini Sıdıka Doğdu’ya bıraktı. Bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde konuşma yapan Balatlı, 3 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetlerde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Atatürk ilke ve inkılaplarından hiç şaşmadığını belirten Balatlı yeni başkan Doğdu’ya ve yönetimine başarılar diledi. Sıdıka Doğdu ise Balatlı ya teşekkür ederek, bundan sonra aynı coşkuyla çalışacaklarını, kendisini yalnız bırakmayan yönetim kuruluna ve tüm üyelere programa katıldıkları için teşekkür etti.
3 yıldır Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Başkanlığını yürüten Canan Balatlı, görevini Sıdıka Doğdu’ya bıraktı.

HABER
TURAN IŞIK

Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanlığını 3 yıldır sürdüren Canan Balatlı, şahsi işleri nedeniyle görevini Sıdıka Doğdu’ya bıraktı. Bir otelde düzenlenen akşam yemeğinde konuşma yapan Balatlı, 3 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetlerde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Atatürk ilke ve inkılaplarından hiç şaşmadığını belirten Balatlı yeni başkan Doğdu’ya ve yönetimine başarılar diledi. Sıdıka Doğdu ise Balatlı ya teşekkür ederek, bundan sonra aynı coşkuyla çalışacaklarını, kendisini yalnız bırakmayan yönetim kuruluna ve tüm üyelere programa katıldıkları için teşekkür etti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.