BAŞKAN ÇELİK’TEN ODALARA TEBRİK ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 14:57, Güncelleme: 11.03.2022 - 14:57
 

BAŞKAN ÇELİK’TEN ODALARA TEBRİK ZİYARETİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile yeni yönetimlerini seçen Manisa Marangozlar Odası ile Manisa Tuhafiyeciler Odasını ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Marangozlar Odası’na yaptı. Başkan Zeki Apak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, tebriklerini iletti. Esnaf ve sanatkarlar odalarında demokratik şekilde seçimlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Balkan Çelik şöyle konuştu; “Biz de ilk olarak Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve yönetim kurulu üyelerini ziyarete geldik. Değerli başkan ve yönetimini tebrik ediyor, başlarılar diliyorum.  Odalarımız son derece önemli, esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcileri. Gelişmiş demokrasiler açısından şehrin yönetiminde bu şekilde esnaf ve sanatkarlarımızın seçmiş olduğu temsilcilerin aktif olması son derece önemli. Biz bunu önemsiyoruz. Bugüne kadar tüm odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla hep fikir alışverişi içerisinde, birlikte hareket ettik. Kentin yönetiminde   sivil toplum kuruluşlarımızı bir figüran değil aktör olarak kabul ettik. Kapımız, gönlümüz, telefonumuz kendilerine her daim açık oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte aynı anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik hukukunun da gereklerini yerine getirerek hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Atölyelerini, işlerini bırakarak bizi karşılayan gelen yönetim kurulu üyeleri ve değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum” “BAŞKANIMIZ ESNAFIMIZA ÇOK YAKIN” Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Başkanımıza ziyaretleri için şahsım ve arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum. Başkanımız esnafımıza çok yakın biri. Telefonu kaldırdığımızda hemen karşımızda. Her türlü işimizi halletmeye, çözmeye çalışıyor. Ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir”  İKİNCİ DURAK MANİSA TUHAFİYECİLER ODASI Başkan Çelik’in bir sonraki ziyaret durağı Manisa Tuhafiyeciler Odası oldu.  Oda Başkanı Mesut Dalkara ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çelik “Güven tazeleyerek seçilen Başkanımız Mesut Dalkara ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle uyum içerisinde çalışacağımıza en ufak bir şüphe duymuyorum. Nazik karşılamaları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. “ODA OLARAK BAŞKANIMIZA ÇOK SEVİYOR, DESTEKLİYORUZ” Başkan Çelik’in ziyaretlerinin kendilerini çok memnun etiğini ifade eden Başkan Dalkara ise şöyle konuştu; “Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Çok çalışkan, yetenekli, başarılı, genç ve dinamik bir başkan. Oda olarak onu çok seviyor, destekliyoruz. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile yeni yönetimlerini seçen Manisa Marangozlar Odası ile Manisa Tuhafiyeciler Odasını ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ziyaretini Manisa Marangozlar Odası’na yaptı. Başkan Zeki Apak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Çelik, tebriklerini iletti. Esnaf ve sanatkarlar odalarında demokratik şekilde seçimlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Balkan Çelik şöyle konuştu; “Biz de ilk olarak Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve yönetim kurulu üyelerini ziyarete geldik. Değerli başkan ve yönetimini tebrik ediyor, başlarılar diliyorum.  Odalarımız son derece önemli, esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcileri. Gelişmiş demokrasiler açısından şehrin yönetiminde bu şekilde esnaf ve sanatkarlarımızın seçmiş olduğu temsilcilerin aktif olması son derece önemli. Biz bunu önemsiyoruz. Bugüne kadar tüm odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla hep fikir alışverişi içerisinde, birlikte hareket ettik. Kentin yönetiminde   sivil toplum kuruluşlarımızı bir figüran değil aktör olarak kabul ettik. Kapımız, gönlümüz, telefonumuz kendilerine her daim açık oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte aynı anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik hukukunun da gereklerini yerine getirerek hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Atölyelerini, işlerini bırakarak bizi karşılayan gelen yönetim kurulu üyeleri ve değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

“BAŞKANIMIZ ESNAFIMIZA ÇOK YAKIN”

Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Başkanımıza ziyaretleri için şahsım ve arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum. Başkanımız esnafımıza çok yakın biri. Telefonu kaldırdığımızda hemen karşımızda. Her türlü işimizi halletmeye, çözmeye çalışıyor. Ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir” 

İKİNCİ DURAK MANİSA TUHAFİYECİLER ODASI

Başkan Çelik’in bir sonraki ziyaret durağı Manisa Tuhafiyeciler Odası oldu.  Oda Başkanı Mesut Dalkara ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çelik “Güven tazeleyerek seçilen Başkanımız Mesut Dalkara ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Üstün başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle uyum içerisinde çalışacağımıza en ufak bir şüphe duymuyorum. Nazik karşılamaları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ODA OLARAK BAŞKANIMIZA ÇOK SEVİYOR, DESTEKLİYORUZ”

Başkan Çelik’in ziyaretlerinin kendilerini çok memnun etiğini ifade eden Başkan Dalkara ise şöyle konuştu; “Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Çok çalışkan, yetenekli, başarılı, genç ve dinamik bir başkan. Oda olarak onu çok seviyor, destekliyoruz. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.