Belediye vezneleri hafta sonu da açık olacak

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 26.11.2021 - 13:08
 

Belediye vezneleri hafta sonu da açık olacak

Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Salı gününe kadar devam edecek ödemeler için Manisa'da belediyelerin vezneleri de hafta sonu mesaiye devam edecek.
Son ödeme tarihi 30 Kasım Salı günü olan 'Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam' Vergilerinin ikinci taksiti için belediye vezneleri vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hafta sonu da mesai yapacak.      Yunusemre'de 3 farklı noktada da tahsilat yapılacak    Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Salı gününe kadar devam edecek ödemeler için vezneler hafta sonu da 10.00 - 16.00 saatleri arasında açık olacak. Mükelleflerin evlerinden çıkmadan ebelediye.yunusemre.bel.tr adresi üzerinden ödemelerini yapabileceği gibi, hafta içi 09.00 - 16.00, hafta sonu ise 10.00-16.00 saatleri arasında Yenimahalle Eski Zabıta Müdürlüğü, Güzelyurt Millet Çarşısı ve Muradiye Ek Hizmet Binasında oluşturulan noktalarda ödemelerini yapabileceği açıklandı.      Şehzadeler vezneleri de açık olacak    Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Şehzadeler Belediyesi vezneleri hafta sonu da 08:30 -17: 00 saatleri arasında hizmet verecek. Emlak vergisi tahsilatlarının www.sehzadeler.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2019 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca belediyemizin 12505915 numaralı posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecektir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankasından online ve ya banka veznelerinden yatırabilir. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ediyorum.” dedi. 
Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Salı gününe kadar devam edecek ödemeler için Manisa'da belediyelerin vezneleri de hafta sonu mesaiye devam edecek.

Son ödeme tarihi 30 Kasım Salı günü olan 'Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam' Vergilerinin ikinci taksiti için belediye vezneleri vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hafta sonu da mesai yapacak. 

 

  Yunusemre'de 3 farklı noktada da tahsilat yapılacak 

  Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2021 yılı ikinci taksit ödemeleri sürüyor. 30 Kasım Salı gününe kadar devam edecek ödemeler için vezneler hafta sonu da 10.00 - 16.00 saatleri arasında açık olacak. Mükelleflerin evlerinden çıkmadan ebelediye.yunusemre.bel.tr adresi üzerinden ödemelerini yapabileceği gibi, hafta içi 09.00 - 16.00, hafta sonu ise 10.00-16.00 saatleri arasında Yenimahalle Eski Zabıta Müdürlüğü, Güzelyurt Millet Çarşısı ve Muradiye Ek Hizmet Binasında oluşturulan noktalarda ödemelerini yapabileceği açıklandı. 

 

  Şehzadeler vezneleri de açık olacak 

  Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Şehzadeler Belediyesi vezneleri hafta sonu da 08:30 -17: 00 saatleri arasında hizmet verecek. Emlak vergisi tahsilatlarının www.sehzadeler.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2019 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca belediyemizin 12505915 numaralı posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecektir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankasından online ve ya banka veznelerinden yatırabilir. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.