“BENİ VE EKİBİMİ İŞTEN ATTIRMAKLA TEHDİT EDİYOR”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2017 - 09:21, Güncelleme: 18.08.2017 - 09:21
 

“BENİ VE EKİBİMİ İŞTEN ATTIRMAKLA TEHDİT EDİYOR”

İddialara göre; 4 yıldır bir temizlik şirketinde 'Sorumlu Müdür' görevini yürüten Elif Öztürkalan, yaklaşık 5 gün önce hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldı. Kendisinin tehdit telefonları aldığını iddia ederek basın açıklaması yapan Öztürkalan’a çalışma arkadaşları da destek verdi.
Manisa’da, kendisine herhangi bir bilgi verilmeyip, gerekçe gösterilmeden yaklaşık 5 gün önce, sorumlu olduğu firma tarafından işten çıkış belgesinin eline verildiğini iddia eden Elif Öztürkalan; birlikte çalıştığı iş arkadaşlarıyla beraber çarpıcı konulara değindi.   “O ŞAHIS KİŞİSEL EGOSUNU TATMİN ETMEK İSTİYOR” Manisa Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren bir temizlik şirketinin Sorumlu Müdürü Elif Öztürkalan, 4 yıldır aynı temizlik firması bünyesinde yöneticilik yaptığını ve birlikte çalıştığı toplam 140 personelin olduğunu ifade etti. Bir takım iddialarda da bulunan Öztürkalan, “Temizlik firması yetkilimiz Şanlıurfa’dadır. Olaylardan hiçbir haberi yoktur. Daha önceden Manisa Devlet Hastanesi’nde temizlik şirketinin şefliğini yapan bir bayan, kendi şahsi çıkarlarını ve menfaatlerini gözeterek, bir takım hırslarla kendi kişisel egosunu tatmin etmek için bazı yollara başvuruyor.” dedi.  Elif Öztürkalan kendisinin ve birlikte çalıştığı personelinin ego kurbanı olduğunu vurguladı. “BENİ VE EKİBİMİ İŞTEN ATTIRMAKLA TEHTİD EDİYOR” 140 şirket personeli ile birlikte kendisinin de işten çıkarılmakla tehdit edildiğini iddia eden Elif Öztürkalan; “Kim basın açıklamasında bulunur ve o kişinin yanında yer alırsa, işten çıkartılacaktır” şeklinde tehdit telefonları aldığını iddia etti.  Elif Öztürkalan, konunun devamında şu açıklamalara yer verdi; “ Benim çıkışımın yapılıp yapılmaması çok da önemli değil. Böyle davranamaz. Bu haksızlığa göz yummamızı bizden asla bekleyemez. Biz bu durumu asla kabul etmeyeceğiz. E. Ö. isimli şahıs Manisa genelinde sağlık sektöründe çok iyi bilinen bir şahıs. Beni de bütün arkadaşlarımı da tehdit etmesine göz yummayıp; bu şahıs hakkında gerekli cezai işlemlerin başlatılmasını yetkililerden talep edeceğiz. Ben 4 yıldır burada arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum. Bize hiçbir bilgi verilmeden işten çıkışım yapıldı. Burada bir çekememezlik söz konusu. Çünkü benim bu hastanede 4 yıldır 140 personelimle birlikte kurduğum iletişim çok güçlü. Birbirimizi sever sayarız. Birbirimize manevi desteğimiz vardır. Bu durumu çekemeyenler var. Tekrar söylüyorum; Şirket sahibi Manisa’da değil. Konu ile ilgili hiçbir bilgisi yok. E. Ö. isimli şahıs, burada olayları kendi yönetimine alma çabasında. Bana telefon açtı ve kim çıkıp basın açıklaması yaparsa, hepsini işten çıkartacağını söyledi. Bu kararı o şahıs veremez. Bu hakka sahip değil. Eğer çıkartabiliyorsa, cesareti varsa buyursun gelsin. Biz burdayız. ”diye konuştu. İŞ ARKADAŞLARI DA DESTEK VERDİ Temizlik firması yetkilisi Elif Öztürkalan’a; birlikte çalıştığı personeller de “Elif Hanım sonuna kadar yanındayız. Başka bir yönetici istemiyoruz. Elif Hanım’ın görevine iade edilerek yanımızda kalmasını istiyoruz” diyerek destek verdi.  
İddialara göre; 4 yıldır bir temizlik şirketinde 'Sorumlu Müdür' görevini yürüten Elif Öztürkalan, yaklaşık 5 gün önce hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldı. Kendisinin tehdit telefonları aldığını iddia ederek basın açıklaması yapan Öztürkalan’a çalışma arkadaşları da destek verdi.
Manisa’da, kendisine herhangi bir bilgi verilmeyip, gerekçe gösterilmeden yaklaşık 5 gün önce, sorumlu olduğu firma tarafından işten çıkış belgesinin eline verildiğini iddia eden Elif Öztürkalan; birlikte çalıştığı iş arkadaşlarıyla beraber çarpıcı konulara değindi.
 
“O ŞAHIS KİŞİSEL EGOSUNU TATMİN ETMEK İSTİYOR”
Manisa Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren bir temizlik şirketinin Sorumlu Müdürü Elif Öztürkalan, 4 yıldır aynı temizlik firması bünyesinde yöneticilik yaptığını ve birlikte çalıştığı toplam 140 personelin olduğunu ifade etti. Bir takım iddialarda da bulunan Öztürkalan, “Temizlik firması yetkilimiz Şanlıurfa’dadır. Olaylardan hiçbir haberi yoktur. Daha önceden Manisa Devlet Hastanesi’nde temizlik şirketinin şefliğini yapan bir bayan, kendi şahsi çıkarlarını ve menfaatlerini gözeterek, bir takım hırslarla kendi kişisel egosunu tatmin etmek için bazı yollara başvuruyor.” dedi.  Elif Öztürkalan kendisinin ve birlikte çalıştığı personelinin ego kurbanı olduğunu vurguladı.

“BENİ VE EKİBİMİ İŞTEN ATTIRMAKLA TEHTİD EDİYOR”
140 şirket personeli ile birlikte kendisinin de işten çıkarılmakla tehdit edildiğini iddia eden Elif Öztürkalan; “Kim basın açıklamasında bulunur ve o kişinin yanında yer alırsa, işten çıkartılacaktır” şeklinde tehdit telefonları aldığını iddia etti.  Elif Öztürkalan, konunun devamında şu açıklamalara yer verdi; “ Benim çıkışımın yapılıp yapılmaması çok da önemli değil. Böyle davranamaz. Bu haksızlığa göz yummamızı bizden asla bekleyemez. Biz bu durumu asla kabul etmeyeceğiz. E. Ö. isimli şahıs Manisa genelinde sağlık sektöründe çok iyi bilinen bir şahıs. Beni de bütün arkadaşlarımı da tehdit etmesine göz yummayıp; bu şahıs hakkında gerekli cezai işlemlerin başlatılmasını yetkililerden talep edeceğiz. Ben 4 yıldır burada arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum. Bize hiçbir bilgi verilmeden işten çıkışım yapıldı. Burada bir çekememezlik söz konusu. Çünkü benim bu hastanede 4 yıldır 140 personelimle birlikte kurduğum iletişim çok güçlü. Birbirimizi sever sayarız. Birbirimize manevi desteğimiz vardır. Bu durumu çekemeyenler var. Tekrar söylüyorum; Şirket sahibi Manisa’da değil. Konu ile ilgili hiçbir bilgisi yok. E. Ö. isimli şahıs, burada olayları kendi yönetimine alma çabasında. Bana telefon açtı ve kim çıkıp basın açıklaması yaparsa, hepsini işten çıkartacağını söyledi. Bu kararı o şahıs veremez. Bu hakka sahip değil. Eğer çıkartabiliyorsa, cesareti varsa buyursun gelsin. Biz burdayız. ”diye konuştu.

İŞ ARKADAŞLARI DA DESTEK VERDİ
Temizlik firması yetkilisi Elif Öztürkalan’a; birlikte çalıştığı personeller de “Elif Hanım sonuna kadar yanındayız. Başka bir yönetici istemiyoruz. Elif Hanım’ın görevine iade edilerek yanımızda kalmasını istiyoruz” diyerek destek verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.