CAFE 236 LOUNGE, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’Nİ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2017 - 08:57, Güncelleme: 01.11.2017 - 08:57
 

CAFE 236 LOUNGE, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’Nİ AĞIRLADI

Manisa Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, geçtiğimiz hafta sonu Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi. Geniş bir katılımla organize edilen kahvaltıya; Manisa Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu’da eşlik etti.
HABER ASUDE ONAR Eğitim-öğretim hayatına Bahçeşehir Koleji ile merhaba diyen 1. Sınıf öğrencileri hafta sonu okul dışında düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle,Cafe 236 Lounge’da arkadaşları ile bir araya geldi. PALYAÇOLARLA EĞLENCELİ SAATLER Doğa konsepti ile güzel havayı da fırsat bilen; 1-A, 1-B,1-C ve 1-D öğrencileri kahvaltılarını yaptıktan sonra kendilerini ‘Cafe 236 Park’ta bekleyen palyaçolarla buluştu. Bahçeşehir Koleji’nin sevimli öğrencileri palyaçolarla  birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Balonlara şekiller verildi,  öğrencilerin yüzlerine hayal kahramanlarının maskeleri çizildi ve çeşitli oyunlar oynandı. “CAFE 236 LOUNGE’IN TEMASI ÇOCUKLAR İÇİN OLDUKÇA UYGUN”  Çocukları ile birlikte velilerin de katıldığı tanışma kahvaltısında konuşan Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu, “Burası çok güzel bir konsepte sahip.Çocuklarımız harika vakit geçirdi. Arkadaşları ile okul dışında sosyal aktivitelerde bulunmaları gelişimleri için çok önemli. Cafe 236 Lounge’ın teması da çocuklar için oldukça uygun.  Bunu bir eğitimci olarak söylüyorum. Bu güzel kahvaltıyı organize eden Rehber Öğretmenimiz Hilal Yıldız’a, 1-A Sınıf Öğretmeni Yeşim Ekmen’e, 1-B Sınıf Öğretmeni Özgül Zeren’e, 1-C Sınıf Öğretmeni Nesrin Yenice’ye, 1-D Sınıf Öğretmeni Yakar Şahin’e ve bu etkinliğe çocukları ile birlikte katılan tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
Manisa Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, geçtiğimiz hafta sonu Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi. Geniş bir katılımla organize edilen kahvaltıya; Manisa Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu’da eşlik etti.
HABER
ASUDE ONAR


Eğitim-öğretim hayatına Bahçeşehir Koleji ile merhaba diyen 1. Sınıf öğrencileri hafta sonu okul dışında düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle,Cafe 236 Lounge’da arkadaşları ile bir araya geldi.

PALYAÇOLARLA EĞLENCELİ SAATLER
Doğa konsepti ile güzel havayı da fırsat bilen; 1-A, 1-B,1-C ve 1-D öğrencileri kahvaltılarını yaptıktan sonra kendilerini ‘Cafe 236 Park’ta bekleyen palyaçolarla buluştu. Bahçeşehir Koleji’nin sevimli öğrencileri palyaçolarla  birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Balonlara şekiller verildi,  öğrencilerin yüzlerine hayal kahramanlarının maskeleri çizildi ve çeşitli oyunlar oynandı.
“CAFE 236 LOUNGE’IN TEMASI ÇOCUKLAR İÇİN OLDUKÇA UYGUN”
 Çocukları ile birlikte velilerin de katıldığı tanışma kahvaltısında konuşan Bahçeşehir Koleji Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu, “Burası çok güzel bir konsepte sahip.Çocuklarımız harika vakit geçirdi. Arkadaşları ile okul dışında sosyal aktivitelerde bulunmaları gelişimleri için çok önemli. Cafe 236 Lounge’ın teması da çocuklar için oldukça uygun.  Bunu bir eğitimci olarak söylüyorum. Bu güzel kahvaltıyı organize eden Rehber Öğretmenimiz Hilal Yıldız’a, 1-A Sınıf Öğretmeni Yeşim Ekmen’e, 1-B Sınıf Öğretmeni Özgül Zeren’e, 1-C Sınıf Öğretmeni Nesrin Yenice’ye, 1-D Sınıf Öğretmeni Yakar Şahin’e ve bu etkinliğe çocukları ile birlikte katılan tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.