Cake Fond Görkemli Bir Törenle Açıldı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2021 - 13:31, Güncelleme: 11.10.2021 - 13:31
 

Cake Fond Görkemli Bir Törenle Açıldı

Pasta, çikolata ve unlu mamulleri ürünlerinde kaliteden ödün vermeyen markası Cake Fond, Manisa’da görkemli bir törenle açıldı.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Millet Çarşısı içerisinde, işletmeciliğini Nuri Özcan, Mehmet Ali Özcan ile İbrahim Demirel’in yaptığı Cake Fond isimli işyeri, geçtiğimiz hafta cuma günü düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, İş İnsanı Hayrullah Solmaz ve davetliler katıldı. ŞIK BİR MEKANDA ALIŞILMIŞIN DIŞINDA MUHTEŞEM LEZZETLER Cake Fond Genel Müdürü İlhan Öztürk açılışta yaptığı konuşmada, şık ve nezih bir mekanda, tadına doyulmayacak muhteşem lezzetler ile harika bir atmosferi Manisalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Son teknoloji ile alışılmışın dışında tatlar sunduklarını belirten Öztürk, Manisa’da farklı ve özel lezzetler arayanların yeni adresinin Cake Food olacağını ifade etti. GÜZGÜLÜ HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de burada yaptığı konuşmada işyerinin hayırlı olmasını diledi. Başkanvekili Güzgülü, Manisa için bu tür mekanların açılmasının önemine vurgu yaptı.
Pasta, çikolata ve unlu mamulleri ürünlerinde kaliteden ödün vermeyen markası Cake Fond, Manisa’da görkemli bir törenle açıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Millet Çarşısı içerisinde, işletmeciliğini Nuri Özcan, Mehmet Ali Özcan ile İbrahim Demirel’in yaptığı Cake Fond isimli işyeri, geçtiğimiz hafta cuma günü düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, İş İnsanı Hayrullah Solmaz ve davetliler katıldı.

ŞIK BİR MEKANDA ALIŞILMIŞIN DIŞINDA MUHTEŞEM LEZZETLER

Cake Fond Genel Müdürü İlhan Öztürk açılışta yaptığı konuşmada, şık ve nezih bir mekanda, tadına doyulmayacak muhteşem lezzetler ile harika bir atmosferi Manisalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Son teknoloji ile alışılmışın dışında tatlar sunduklarını belirten Öztürk, Manisa’da farklı ve özel lezzetler arayanların yeni adresinin Cake Food olacağını ifade etti.

GÜZGÜLÜ HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de burada yaptığı konuşmada işyerinin hayırlı olmasını diledi. Başkanvekili Güzgülü, Manisa için bu tür mekanların açılmasının önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.