CEMAL ERGÜN, 52’SİNDE DUALARLA ANILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 08:15, Güncelleme: 08.11.2016 - 08:15
 

CEMAL ERGÜN, 52’SİNDE DUALARLA ANILDI

Manisa’nın hayırsever iş adamlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün babası Cemal Ergün, vefatının 52’nci gününde Hatuniye Camii’nde okutulan mevlid-i şerif ve dualarla anıldı.
Vefatının 52’nci gününde Manisa’nın hayırsever iş adamlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün babası Cemal Ergün, ruhuna okutulan Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif ile anıldı. DUALAR OKUNDU  Bestekar Hafız Amir Ateş, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Hafız Ali Tel, İzmir Bostanlı Beşikçioğlu Camii İmam Hatibi Duahan Adem Erim ve Manisalı Mevlidhanların katılımlarıyla Hatuniye Camii’nde yatsı namazına müteakip, Hatim Duası ve mevlid-i şerif okutuldu. Duaların arş’a ulaştığı programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Ergün ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Başkan Cengiz Ergün, programa katılan ve babası merhum Cemal Ergün için dua eden konuklarına ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  
Manisa’nın hayırsever iş adamlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün babası Cemal Ergün, vefatının 52’nci gününde Hatuniye Camii’nde okutulan mevlid-i şerif ve dualarla anıldı.
Vefatının 52’nci gününde Manisa’nın hayırsever iş adamlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün babası Cemal Ergün, ruhuna okutulan Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif ile anıldı.

DUALAR OKUNDU
 Bestekar Hafız Amir Ateş, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Hafız Ali Tel, İzmir Bostanlı Beşikçioğlu Camii İmam Hatibi Duahan Adem Erim ve Manisalı Mevlidhanların katılımlarıyla Hatuniye Camii’nde yatsı namazına müteakip, Hatim Duası ve mevlid-i şerif okutuldu. Duaların arş’a ulaştığı programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Ergün ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Başkan Cengiz Ergün, programa katılan ve babası merhum Cemal Ergün için dua eden konuklarına ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.