CHP’Lİ TUNÇER, YAĞCILAR MAHALLESİ'NDE 2 BİN KİŞİYE İFTAR VERECEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 06:53, Güncelleme: 13.06.2018 - 06:53
 

CHP’Lİ TUNÇER, YAĞCILAR MAHALLESİ'NDE 2 BİN KİŞİYE İFTAR VERECEK

CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer, bu akşam Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından Yağcılar Mahallesi’nde organize edilecek program kapsamında 2 bin kişiye iftar verecek.
CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı koordinesinde Yağcılar Mahallesi’nde iftar düzenlenecek. İftara 2 bin kişi katılacak. İftara tam kadro katılmayı hedeflediklerini ifade eden CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer ise, şimdiden tüm Manisalıların Ramazan Bayramı'nı da kutladı. Milletvekili Adayı Tunçer, “Hemşerilerimizi, partililerimizi, milletvekili adaylarımızı, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımızı ile değerli Yağcılar halkamızı bu akşam düzenlenecek iftar programımıza bekliyoruz” davetinde bulundu.   TUNÇER: “HALKIMIZIN CHP’DEN YANA OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ”   Yunusemre İlçe Başkanlığı koordinesinde Yağcılar Mahallesi’nde düzenlenecek olan iftar yemeği konusunda davette bulunan CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer, “Bu akşam için 2 bin ile 2 bin 500 kişinin katılacağı bir programı organize ettik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ramazan ayının son günlerinde vatandaşlarımızla, halkımızla birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman halkın içinde, onların sorunlarına çözüm üreten ve onların dertleriyle dertlenen bir parti olmuştur. Bu iftarımızda Yağcılar Mahallesi sakinlerimize hitap edeceğiz ve onların dertleriyle dertlenip beklentilerine cevap olmaya çalışacağız. Yağcılar halkı 24 Haziran’da tercihini CHP Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce’den yana kullanacaktır, YağcılarHalkı tercihini CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından yana kullanacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” dedi. CHP Manisa Milletvekili Adayı Tunçer’in  iftar programına CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İl Başkanı Semih Balaban, Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ile partililerin de katılması bekleniyor. –Haber Merkezi  
CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer, bu akşam Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından Yağcılar Mahallesi’nde organize edilecek program kapsamında 2 bin kişiye iftar verecek.
CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı koordinesinde Yağcılar Mahallesi’nde iftar düzenlenecek. İftara 2 bin kişi katılacak. İftara tam kadro katılmayı hedeflediklerini ifade eden CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer ise, şimdiden tüm Manisalıların Ramazan Bayramı'nı da kutladı. Milletvekili Adayı Tunçer, “Hemşerilerimizi, partililerimizi, milletvekili adaylarımızı, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımızı ile değerli Yağcılar halkamızı bu akşam düzenlenecek iftar programımıza bekliyoruz” davetinde bulundu.
 
TUNÇER: “HALKIMIZIN CHP’DEN YANA OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ”
 
Yunusemre İlçe Başkanlığı koordinesinde Yağcılar Mahallesi’nde düzenlenecek olan iftar yemeği konusunda davette bulunan CHP Manisa Milletvekili Adayı Lale Erdoğan Tunçer, “Bu akşam için 2 bin ile 2 bin 500 kişinin katılacağı bir programı organize ettik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ramazan ayının son günlerinde vatandaşlarımızla, halkımızla birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman halkın içinde, onların sorunlarına çözüm üreten ve onların dertleriyle dertlenen bir parti olmuştur. Bu iftarımızda Yağcılar Mahallesi sakinlerimize hitap edeceğiz ve onların dertleriyle dertlenip beklentilerine cevap olmaya çalışacağız. Yağcılar halkı 24 Haziran’da tercihini CHP Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce’den yana kullanacaktır, YağcılarHalkı tercihini CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından yana kullanacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” dedi. CHP Manisa Milletvekili Adayı Tunçer’in  iftar programına CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İl Başkanı Semih Balaban, Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ile partililerin de katılması bekleniyor. –Haber Merkezi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.