EGE BÖLGESİ'NDE ALARM!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2017 - 08:02, Güncelleme: 30.11.2017 - 08:02
 

EGE BÖLGESİ'NDE ALARM!

Ege Bölgesi genelinde beklenen kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerindeki fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor.
Ege Bölgesi’nde İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın illerinde halen orta kuvvette, kıyılarda zaman zaman kuvvetli 15-45 km/sa esen rüzgarın, bu akşam saatlerinden itibaren güneyli yönlerden bölge genelinde kuvvetli 30-50 km/sa, İzmir, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir'in kıyı kesimlerinde 55-70 km/sa fırtına şeklinde eseceği, fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklar olan ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.
Ege Bölgesi genelinde beklenen kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerindeki fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi’nde İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın illerinde halen orta kuvvette, kıyılarda zaman zaman kuvvetli 15-45 km/sa esen rüzgarın, bu akşam saatlerinden itibaren güneyli yönlerden bölge genelinde kuvvetli 30-50 km/sa, İzmir, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir'in kıyı kesimlerinde 55-70 km/sa fırtına şeklinde eseceği, fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklar olan ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.