EĞLENCENİN TA KENDİSİ MANİSA'YA GELİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 11:58, Güncelleme: 07.12.2017 - 11:58
 

EĞLENCENİN TA KENDİSİ MANİSA'YA GELİYOR

“Golden Pony” ödüllü ve Avrupa’nın CE işaretli firması StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, yakında 45 Park AVM’deki Starpark’ı Manisalılarla buluşturacaklarını müjdeledi.
Avrupa’nın önde gelen firmaları arasında gösterilen, 2004 yılında İtalya Rimini’de düzenlenen Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazanan ve şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biri olan Starpark, yakında 45 Park AVM’deki yeni yerinde Manisalılarla buluşuyor. Doğumdan ölüme 7’den 77’ye herkese hitap edecek olan Starpark, heyecanla beklenirken müjdeli haber Başkan Sakder’den geldi. 45 Park AVM’ye gerçekleştirdiği ziyarette Manisa Günaydın Gazetesi’ne konuşan StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Manisalılarla buluşmaya sayılı günlerin kaldığını müjdeledi. Başkan Sakder şöyle konuştu:  “Manisa için öyle bir proje yaratmışlar ki öncelikle ben Rıza Beye, Eşi Lale Hanıma, babası Kayhan Beyi ve ailesini kutluyorum. Bizde elimizden geldiği kadar Manisa için hizmet etmeye çalışacağız. Ailelerimize, çoluk çocuklarımıza ve gençlerimize dört dörtlük bir yer hazırlayacağız. Eğlence konusunda 02 yaş gurubu demiyorum doğumdan ölüme kadar buraya herkesi bekliyoruz. En iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz ama Manisa’nın en büyük kazancı benim böyle bir aileyle tanışmam oldu. Bu yolda bizde bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize hayırlısı olsun diyorum.” HİKÂYE 1950’DE BAŞLADI  “Doğma büyüme bu sektörün içerisindeyim. 1950 yılından beri lunapark sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Ülkemizin bu sektördeki yetersizliğini fark ettik ve 1994 yılında işlettiğimiz şubelere ek olarak 2.700 m2’lik fabrikamızda imalata başladık. Şu anda OSB’de 3.770m2 kapalı alandaki fabrikamızda imalatımız devam etmektedir.” ‘GOLDEN PONY’ ÖDÜLLÜ “Tabi İmal ettiğimiz ürünleri yurt dışında birçok fuarda sergiledik. Sınırsız hayal gücü ve teknoloji gerektiren bu sektörde kısa zamanda Avrupa’nın önde gelen firmaları arasında yerimiz aldık.  2004 yılında İtalya Rimini’de düzenlenen Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazandık. Şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biriyiz.” SEKTÖRÜN DUAYENİ  “Kısaca özetlemek gerekirse; 1950’lerde Rahmetli babam ile başlayan İzmir panayırında başlayan bu sektör bu güne kadar geldi. Şuana kadar 50’ye yakın bir alış vermiş merkezindeyiz. 6 tane açık lunaparkımız var. Tabi bir de imalat yapıp Avrupa’ya ihracatımız var. Bu şekilde de devam edip gidiyoruz. Tabi sektörün duayeni derler her zamanda söylerler sağ olsunlar teveccüh gösteriyorlar ama biz elimizden geldiği kadar zaten iki tane kızım arkadan geliyor onlara da bırakıp bu konuyu sürdürmek istiyoruz."  
“Golden Pony” ödüllü ve Avrupa’nın CE işaretli firması StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, yakında 45 Park AVM’deki Starpark’ı Manisalılarla buluşturacaklarını müjdeledi.
Avrupa’nın önde gelen firmaları arasında gösterilen, 2004 yılında İtalya Rimini’de düzenlenen Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazanan ve şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biri olan Starpark, yakında 45 Park AVM’deki yeni yerinde Manisalılarla buluşuyor. Doğumdan ölüme 7’den 77’ye herkese hitap edecek olan Starpark, heyecanla beklenirken müjdeli haber Başkan Sakder’den geldi. 45 Park AVM’ye gerçekleştirdiği ziyarette Manisa Günaydın Gazetesi’ne konuşan StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder; Manisalılarla buluşmaya sayılı günlerin kaldığını müjdeledi.



Başkan Sakder şöyle konuştu: 
“Manisa için öyle bir proje yaratmışlar ki öncelikle ben Rıza Beye, Eşi Lale Hanıma, babası Kayhan Beyi ve ailesini kutluyorum. Bizde elimizden geldiği kadar Manisa için hizmet etmeye çalışacağız. Ailelerimize, çoluk çocuklarımıza ve gençlerimize dört dörtlük bir yer hazırlayacağız. Eğlence konusunda 02 yaş gurubu demiyorum doğumdan ölüme kadar buraya herkesi bekliyoruz. En iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz ama Manisa’nın en büyük kazancı benim böyle bir aileyle tanışmam oldu. Bu yolda bizde bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize hayırlısı olsun diyorum.”




HİKÂYE 1950’DE BAŞLADI 
“Doğma büyüme bu sektörün içerisindeyim. 1950 yılından beri lunapark sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Ülkemizin bu sektördeki yetersizliğini fark ettik ve 1994 yılında işlettiğimiz şubelere ek olarak 2.700 m2’lik fabrikamızda imalata başladık. Şu anda OSB’de 3.770m2 kapalı alandaki fabrikamızda imalatımız devam etmektedir.”




‘GOLDEN PONY’ ÖDÜLLÜ
“Tabi İmal ettiğimiz ürünleri yurt dışında birçok fuarda sergiledik. Sınırsız hayal gücü ve teknoloji gerektiren bu sektörde kısa zamanda Avrupa’nın önde gelen firmaları arasında yerimiz aldık.  2004 yılında İtalya Rimini’de düzenlenen Park Show 2004 fuarında “Golden Pony” ödülünü almaya hak kazandık. Şu anda Avrupa’nın CE işaretli firmalarından biriyiz.”



SEKTÖRÜN DUAYENİ 
“Kısaca özetlemek gerekirse; 1950’lerde Rahmetli babam ile başlayan İzmir panayırında başlayan bu sektör bu güne kadar geldi. Şuana kadar 50’ye yakın bir alış vermiş merkezindeyiz. 6 tane açık lunaparkımız var. Tabi bir de imalat yapıp Avrupa’ya ihracatımız var. Bu şekilde de devam edip gidiyoruz. Tabi sektörün duayeni derler her zamanda söylerler sağ olsunlar teveccüh gösteriyorlar ama biz elimizden geldiği kadar zaten iki tane kızım arkadan geliyor onlara da bırakıp bu konuyu sürdürmek istiyoruz."



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.