Erdinç Şirketler Grubu 46. Yaşını Kutladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2021 - 10:10, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:10
 

Erdinç Şirketler Grubu 46. Yaşını Kutladı

2 Haziran 1975 yılında Havuzlu Çarşı’da açtığı ilk dükkanı ile ticaret hayatına başlayan ve üzerinden geçen 46 yılın sonrasında Manisa’da ulusal firmaların bayiliklerinin de içinde bulunduğu büyük bir aile haline gelen “Erdinç Şirketler Grubu” 2 Haziran 2021 tarihinde 46. yaşını kutladı. 5 AYRI LOKASYONDA LOKMA HAYRI: Erdinç Şirketler Grubunun ilk siftahının yapıldığı yer olan Havuzlu Çarşı’dan başlayarak, ETV-Denge Gazetesi, Mobilya Üretim atölyesi, Milangaz – Agora Su, Ofishome Büro Malzemeleri şirketlerinin önünde koronavirüs önlemleri kapsamında lokma hayrı düzenlendi. 46 yıllık ticari hayatı boyunca yanında olan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Yön. Kur Başkanı Erdinç Yumrukaya, etkinliğe katılan tüm siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, esnaflar ve dostları ile duygusal anlar yaşadı. ”BİZE DUYULAN GÜVEN, 46 YILIN YORGUNLUĞUNU ALIP GİDİYOR” “46 yıl boyunca çok disiplinli çalıştık, bize güvenerek bizden alışveriş yapan müşterilerimize verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Hangi sektörde olursa olsun müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön planda oldu. Biz ürünlerimizi sattık, hizmetimizi verdik artık bizi ilgilendirmez asla demedik. Ne zaman ihtiyaçları oldu hep kapılarında olduk. Vatandaşlarımız ile iç içe dış dışayız, bu şirket onların. Onlar bize güvendi bizi tercih etti ve biz 46 yılı geride bıraktık. Bu güven 46 yılın bizdeki tüm yorgunluğunu alıp götürüyor. Bugün de 5 farklı noktada lokma hayrı düzenledik. Dostlarımızın bizi ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlamış olduk. Bugün bizleri yalnız bırakmayan, gerek arayan gerek mesajlarını ileten herkese ve Manisalılara çok teşekkür ediyorum…”

2 Haziran 1975 yılında Havuzlu Çarşı’da açtığı ilk dükkanı ile ticaret hayatına başlayan ve üzerinden geçen 46 yılın sonrasında Manisa’da ulusal firmaların bayiliklerinin de içinde bulunduğu büyük bir aile haline gelen “Erdinç Şirketler Grubu” 2 Haziran 2021 tarihinde 46. yaşını kutladı.

5 AYRI LOKASYONDA LOKMA HAYRI:

Erdinç Şirketler Grubunun ilk siftahının yapıldığı yer olan Havuzlu Çarşı’dan başlayarak, ETV-Denge Gazetesi, Mobilya Üretim atölyesi, Milangaz – Agora Su, Ofishome Büro Malzemeleri şirketlerinin önünde koronavirüs önlemleri kapsamında lokma hayrı düzenlendi.

46 yıllık ticari hayatı boyunca yanında olan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Yön. Kur Başkanı Erdinç Yumrukaya, etkinliğe katılan tüm siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, esnaflar ve dostları ile duygusal anlar yaşadı.

”BİZE DUYULAN GÜVEN, 46 YILIN YORGUNLUĞUNU ALIP GİDİYOR”

“46 yıl boyunca çok disiplinli çalıştık, bize güvenerek bizden alışveriş yapan müşterilerimize verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Hangi sektörde olursa olsun müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön planda oldu. Biz ürünlerimizi sattık, hizmetimizi verdik artık bizi ilgilendirmez asla demedik. Ne zaman ihtiyaçları oldu hep kapılarında olduk. Vatandaşlarımız ile iç içe dış dışayız, bu şirket onların. Onlar bize güvendi bizi tercih etti ve biz 46 yılı geride bıraktık. Bu güven 46 yılın bizdeki tüm yorgunluğunu alıp götürüyor. Bugün de 5 farklı noktada lokma hayrı düzenledik. Dostlarımızın bizi ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlamış olduk. Bugün bizleri yalnız bırakmayan, gerek arayan gerek mesajlarını ileten herkese ve Manisalılara çok teşekkür ediyorum…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.