Erdinç Şirketler Grubu İle Türk Metal Sendikası Arasında Protokol İmzalandı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2019 - 15:59, Güncelleme: 28.10.2019 - 15:59
 

Erdinç Şirketler Grubu İle Türk Metal Sendikası Arasında Protokol İmzalandı

Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında sendika üyelerinin daha ucuz tüp ve su alması için protokol imzalandı.
Manisa’da 6 bin üyesi bulunan Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi,  işçi üyelerinin sosyal yaşamlarına avantaj sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyor.  Sendika, bu kapsamda Erdinç Şirket Grubu bünyesindeki Milangaz ile üyelerin tüp ve Agora marka damacana sudan indirimli yararlanması için 1 yıllık protokol imzaladı. Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli’nin imzaladığı protokol, Türk Metal Sendikası Manisa İl Binası’nda yapıldı. “ÜYELERİMİZE AVANTAJ YAŞATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ” Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli;" İlk önce şahsım sendikam ve üyelerim adına Milangaz’a teşekkür ediyorum.  Manisa’daki üyelerimiz bundan sonra Erdinç Şirketler Grubu’na bağlı Milangaz ile yaptığımız anlaşma sonucu piyasadaki tüp ve su fiyatlarının altında tüp ve su alacaktır. Üyelerimiz 1 yıl boyunca  tüp ve sudan indirimli yararlanabilecek. Bu protokolden dolayı üyelerimize sendikamızın avantajlarını yaşatmanın gururunu yaşıyoruz.  " dedi. “KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ” Sendika kapsamında binlerce insana hizmet etmenin bir onur olduğunu kaydeden Erdinç Şirketler Grubu Milangaz Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya; "Firmamız adına ve sendika adına güzel bir anlaşma oldu. Manisa’da saygıdeğer ve bilinen bir sendika ile birlikte yol almak bizi sevindirdi. Kalitemizden ödün vermeden tüm üyelere özveriyle hizmet edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.-Özlem ŞAHİN ​
Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında sendika üyelerinin daha ucuz tüp ve su alması için protokol imzalandı.
Manisa’da 6 bin üyesi bulunan Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi,  işçi üyelerinin sosyal yaşamlarına avantaj sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyor.  Sendika, bu kapsamda Erdinç Şirket Grubu bünyesindeki Milangaz ile üyelerin tüp ve Agora marka damacana sudan indirimli yararlanması için 1 yıllık protokol imzaladı. Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli’nin imzaladığı protokol, Türk Metal Sendikası Manisa İl Binası’nda yapıldı.
“ÜYELERİMİZE AVANTAJ YAŞATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli;" İlk önce şahsım sendikam ve üyelerim adına Milangaz’a teşekkür ediyorum.  Manisa’daki üyelerimiz bundan sonra Erdinç Şirketler Grubu’na bağlı Milangaz ile yaptığımız anlaşma sonucu piyasadaki tüp ve su fiyatlarının altında tüp ve su alacaktır. Üyelerimiz 1 yıl boyunca  tüp ve sudan indirimli yararlanabilecek. Bu protokolden dolayı üyelerimize sendikamızın avantajlarını yaşatmanın gururunu yaşıyoruz.  " dedi.
“KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”
Sendika kapsamında binlerce insana hizmet etmenin bir onur olduğunu kaydeden Erdinç Şirketler Grubu Milangaz Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya; "Firmamız adına ve sendika adına güzel bir anlaşma oldu. Manisa’da saygıdeğer ve bilinen bir sendika ile birlikte yol almak bizi sevindirdi. Kalitemizden ödün vermeden tüm üyelere özveriyle hizmet edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.-Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.