Erdinç Yumrukaya’dan Başkan Bilgin’e Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 09:32, Güncelleme: 02.03.2021 - 09:32
 

Erdinç Yumrukaya’dan Başkan Bilgin’e Ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret etti.
Partisinde meclis grup başkanvekilliği, ilçe başkanlığı başta olmak üzere önemli görevlerde yer alan Bilgin’in 2019 yerel seçimleriyle birlikte halkın takdirini kazanarak belediye başkanlığına seçilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Yumrukaya; “Saruhanlı gelişmekte olan bir ilçemiz, bundan dolayı doğru planlar ve stratejiler ile ilerlemek gerekiyor. Saruhanlı’yı çok yakından tanıyan başkanımızın, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini çok iyi bildiğinden kuşkum yok. Sayın Bilgin’e geçirdiği Covid-19 rahatsızlığı için de tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. BİLGİN: “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM” “Manisa’nın tanınmış isimlerinden Erdinç Yumrukaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Başkan Bilgin ise; “Uzun yıllardır Manisa basınına, siyasetine ve ticaretine yön veren Sayın Yumrukaya’nın düşünceleri bizler için çok önemli. Vatandaşımıza kaliteli ve yararlı hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman söylerim; bir belediye başkanının makamı sokaklardır. Biz de bu doğrultuda vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Partisinde meclis grup başkanvekilliği, ilçe başkanlığı başta olmak üzere önemli görevlerde yer alan Bilgin’in 2019 yerel seçimleriyle birlikte halkın takdirini kazanarak belediye başkanlığına seçilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Yumrukaya; “Saruhanlı gelişmekte olan bir ilçemiz, bundan dolayı doğru planlar ve stratejiler ile ilerlemek gerekiyor. Saruhanlı’yı çok yakından tanıyan başkanımızın, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini çok iyi bildiğinden kuşkum yok. Sayın Bilgin’e geçirdiği Covid-19 rahatsızlığı için de tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

BİLGİN: “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Manisa’nın tanınmış isimlerinden Erdinç Yumrukaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Başkan Bilgin ise; “Uzun yıllardır Manisa basınına, siyasetine ve ticaretine yön veren Sayın Yumrukaya’nın düşünceleri bizler için çok önemli. Vatandaşımıza kaliteli ve yararlı hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman söylerim; bir belediye başkanının makamı sokaklardır. Biz de bu doğrultuda vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.