ERGÜN’DEN MUHALEFETE ÖNERGE TEPKİSİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2022 - 14:54, Güncelleme: 11.05.2022 - 14:54
 

ERGÜN’DEN MUHALEFETE ÖNERGE TEPKİSİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis toplantısında CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin ihale aşamasına gelmiş veya tamamlanma aşamasındaki işlerle ilgili önerge verdiğini belirterek, teki gösterdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda muhalefet partilerinin verdiği önergeler gündeme alınmadı. Toplantıda muhalefet partileri tarafından verilen bir önergede, Soma ilçesinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesine devredilen 13 Eylül parkının düzenleme çalışmalarının geciktiğine dikkat çekildi. Önergelerin neden verildiğini anlamakta güçlük çektiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bazı önergelerin yeterli bilgi alınmadan verildiğini ifade etti. Ergün, "Soma'da parkın bütün projeleri bitirildi. Açık ihaleye çıkıyoruz yakında. Her ne hikmetse bunlar size içeriden bilgi olarak geliyor. Tam böyle hamleyi yapacağımız zaman önergeler geliyor. Bizi geriden takip ediyorsunuz. Biraz daha bilgilenme noktasında çalışmanız lazım" dedi. ERGÜN: BU MANTIĞI ÇÖZEMEDİM Mecliste muhalefet partilerinin verdiği iki önergenin gündeme alınması oy çokluğuyla reddedildi.  Öte yandan İmar Komisyonundan gelen 39 maddelik gündemde Salihli ilçesinin binlik planlarını kapsayan 22.maddeye muhalefet partilerinin ret oyu vermesine de Ergün’den tepki geldi. 5 binlik planlarda muhalefet partilerinin evet oyu verdiğini binlik planlar için ise red oyu vermesini eleştiren Ergün, “Ben bu mantığı çözemedim. Yani 5 binlikte evet veriyorsunuz binlikte hayır diyorsunuz.” dedi. CHP ve İYİ Partili üyeler, binliklerde değişiklikler olması nedeniyle ret oyu verdiklerini ifade ettiler.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis toplantısında CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin ihale aşamasına gelmiş veya tamamlanma aşamasındaki işlerle ilgili önerge verdiğini belirterek, teki gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda muhalefet partilerinin verdiği önergeler gündeme alınmadı. Toplantıda muhalefet partileri tarafından verilen bir önergede, Soma ilçesinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesine devredilen 13 Eylül parkının düzenleme çalışmalarının geciktiğine dikkat çekildi. Önergelerin neden verildiğini anlamakta güçlük çektiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bazı önergelerin yeterli bilgi alınmadan verildiğini ifade etti. Ergün, "Soma'da parkın bütün projeleri bitirildi. Açık ihaleye çıkıyoruz yakında. Her ne hikmetse bunlar size içeriden bilgi olarak geliyor. Tam böyle hamleyi yapacağımız zaman önergeler geliyor. Bizi geriden takip ediyorsunuz. Biraz daha bilgilenme noktasında çalışmanız lazım" dedi.

ERGÜN: BU MANTIĞI ÇÖZEMEDİM

Mecliste muhalefet partilerinin verdiği iki önergenin gündeme alınması oy çokluğuyla reddedildi.  Öte yandan İmar Komisyonundan gelen 39 maddelik gündemde Salihli ilçesinin binlik planlarını kapsayan 22.maddeye muhalefet partilerinin ret oyu vermesine de Ergün’den tepki geldi. 5 binlik planlarda muhalefet partilerinin evet oyu verdiğini binlik planlar için ise red oyu vermesini eleştiren Ergün, “Ben bu mantığı çözemedim. Yani 5 binlikte evet veriyorsunuz binlikte hayır diyorsunuz.” dedi.

CHP ve İYİ Partili üyeler, binliklerde değişiklikler olması nedeniyle ret oyu verdiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.