Essay Yapı, Ofis Home Kalitesini Tercih Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2021 - 14:31, Güncelleme: 26.07.2021 - 14:31
 

Essay Yapı, Ofis Home Kalitesini Tercih Etti

Yunusemre’nin Muradiye ilçesinde hızla yükselen 25 dairelik Essay Yapı’nın sahibi Ahmet Say, dairelerinin tüm sabit ve hareketli mobilyalarını sektörün öncü ismi Ofis Home’a emanet etti.
Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde inşasına devam edilen ve kısa bir süre sonra yaşamın başlayacağı Essay Yapı 25 dairelik özel projesinin mutfak, banyo ve tüm sabit mobilyaları için Ofis Home’u tercih etti. Ofis Home Atölye Müdürü Özkan Batgi ile yaptıkları protokol anlaşmasında konuşan Ahmet Say; “ Gelişen ve tercih edilen Muradiye Mahallemiz için özel bir yaşam alanı hayal ettik ve onu hayata geçirdik. Essay Yapı’nın evlerinde oturmak isteyen vatandaşlarımıza; kusursuz bir şekilde tasarlanan ve kalitesinden ödün vermeyen bir firmanın mobilyalarını sunuyor olmaktan mutluluk duyacağız. Yaptığımız bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun.” dedi. Essay Yapı’nın 2+1 ve 3+1 dairelerinin satışları devam ediyor.
Yunusemre’nin Muradiye ilçesinde hızla yükselen 25 dairelik Essay Yapı’nın sahibi Ahmet Say, dairelerinin tüm sabit ve hareketli mobilyalarını sektörün öncü ismi Ofis Home’a emanet etti.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde inşasına devam edilen ve kısa bir süre sonra yaşamın başlayacağı Essay Yapı 25 dairelik özel projesinin mutfak, banyo ve tüm sabit mobilyaları için Ofis Home’u tercih etti. Ofis Home Atölye Müdürü Özkan Batgi ile yaptıkları protokol anlaşmasında konuşan Ahmet Say; “ Gelişen ve tercih edilen Muradiye Mahallemiz için özel bir yaşam alanı hayal ettik ve onu hayata geçirdik. Essay Yapı’nın evlerinde oturmak isteyen vatandaşlarımıza; kusursuz bir şekilde tasarlanan ve kalitesinden ödün vermeyen bir firmanın mobilyalarını sunuyor olmaktan mutluluk duyacağız. Yaptığımız bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun.” dedi.

Essay Yapı’nın 2+1 ve 3+1 dairelerinin satışları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.