EVLERİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2017 - 08:26, Güncelleme: 12.01.2017 - 08:26
 

EVLERİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kar yağışı sonrasında kopan elektrik teli evlerin üzerine düştü.
Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Aşağı Kayapınar Mahallesinde geçtiğimiz gün 22.00 sıralarında elektrik direklerindeki tellerden biri koparak yan yana duran iki evin üzerine düştü. Evinin üstüne düşen kablodan dolayı tedirgin olan Ramazan Karagöz, “Komşular akşam arayıp ‘hat düşmüş sakın dışarı çıkmayın’ dediler. Dışarı çıkıp baktık. Kapı, pencere demir. Kontrol kalemiyle çıktım. Her tarafta elektrik var. Komşunun çocuğunu elektrik çarpmış. Elektrik şirketini aradım. 10 kere aradım. Arıza diye kayıt almışlar. Acil bir durum var, eve girip çıkamıyoruz. Allah’tan okullar tatil, çocuklar içeride kaldı. Muhtarı da aradık. Gediz Elektrik’e haber verdi. Ekip arabası kaza yapmış, 'gelemiyoruz' demişler. Gelip kabloyu kaldırsınlar, biz de evimize girip çıkalım” dedi.   "EVİMİZE GİRİP ÇIKAMIYORUZ" Mahallelilerden Beyhan Erdoğan ise, “Evimize girip çıkamıyoruz. Büyük oğlum demiri elledi, elektrik çarptı. Çağırdığımız zaman gelmiyorlar. Bana bir şey olduktan sonra gelmelerinin bir kıymeti yok. Elektrik var diye eve giremiyorum. Oğlum elektrik var diye korkudan aşağıya inemiyor. Çok tedirginiz” diye konuştu.   FİRMADAN AÇIKLAMA GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ise, olay yerine ekip gönderdiklerini ve kopan teli evin üzerinden kaldırarak arızayı onardıklarını bildirdi.   
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kar yağışı sonrasında kopan elektrik teli evlerin üzerine düştü.
Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Aşağı Kayapınar Mahallesinde geçtiğimiz gün 22.00 sıralarında elektrik direklerindeki tellerden biri koparak yan yana duran iki evin üzerine düştü. Evinin üstüne düşen kablodan dolayı tedirgin olan Ramazan Karagöz, “Komşular akşam arayıp ‘hat düşmüş sakın dışarı çıkmayın’ dediler. Dışarı çıkıp baktık. Kapı, pencere demir. Kontrol kalemiyle çıktım. Her tarafta elektrik var. Komşunun çocuğunu elektrik çarpmış. Elektrik şirketini aradım. 10 kere aradım. Arıza diye kayıt almışlar. Acil bir durum var, eve girip çıkamıyoruz. Allah’tan okullar tatil, çocuklar içeride kaldı. Muhtarı da aradık. Gediz Elektrik’e haber verdi. Ekip arabası kaza yapmış, 'gelemiyoruz' demişler. Gelip kabloyu kaldırsınlar, biz de evimize girip çıkalım” dedi.
 
"EVİMİZE GİRİP ÇIKAMIYORUZ"
Mahallelilerden Beyhan Erdoğan ise, “Evimize girip çıkamıyoruz. Büyük oğlum demiri elledi, elektrik çarptı. Çağırdığımız zaman gelmiyorlar. Bana bir şey olduktan sonra gelmelerinin bir kıymeti yok. Elektrik var diye eve giremiyorum. Oğlum elektrik var diye korkudan aşağıya inemiyor. Çok tedirginiz” diye konuştu.
 
FİRMADAN AÇIKLAMA
GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ise, olay yerine ekip gönderdiklerini ve kopan teli evin üzerinden kaldırarak arızayı onardıklarını bildirdi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.