HAKAN AKGÖL’ÜN ACI GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 14:48, Güncelleme: 15.07.2018 - 14:48
 

HAKAN AKGÖL’ÜN ACI GÜNÜ

Yunusemre Belediyesi’nin sevilen simalarından İmar ve Şehircilik Müdürü Hakan Akgöl’ün annesi hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi bugün Muradiye Çarşı Cami’inden öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Muradiye Kabristanlığında toprağa verilecek. BÖYLE BİR EVLADI YETİŞTİREN ANNE CENNETLİKTİR Hakan Akgöl’ün en yakın mesai arkadaşı Kılıç Kaya ise şu duygu dolu mesajı yayınladı: “Kardeşim kadar sevdiğim, temiz yürekli, sonsuz hoşgörülü, tebessümü yüzünden eksik etmeyen, ağır başlı, mülayim, nazik, zarif, latif, asil insan Hakan Akgöl’ün kıymetli anneleri vefat etmiştir. Dünyaya böyle bir evlat getiren, böyle bir insan yetiştiren valideleri zannımızca cennetliktir. Kendisini insanlara iyiliğe adamış kardeşimizin her hizmeti yine anneciğinin amel defterine kaydedilecektir. Böyle bir evladı doğurduğun için teşekkürler; Allah Rahmet Etsin mekanı cennet olsun. Senin de başın sağ olsun küçük dev adam, kardeşim, Allah sabırlar versin...”

Yunusemre Belediyesi’nin sevilen simalarından İmar ve Şehircilik Müdürü Hakan Akgöl’ün annesi hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi bugün Muradiye Çarşı Cami’inden öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Muradiye Kabristanlığında toprağa verilecek.
BÖYLE BİR EVLADI YETİŞTİREN ANNE CENNETLİKTİR
Hakan Akgöl’ün en yakın mesai arkadaşı Kılıç Kaya ise şu duygu dolu mesajı yayınladı: “Kardeşim kadar sevdiğim, temiz yürekli, sonsuz hoşgörülü, tebessümü yüzünden eksik etmeyen, ağır başlı, mülayim, nazik, zarif, latif, asil insan Hakan Akgöl’ün kıymetli anneleri vefat etmiştir. Dünyaya böyle bir evlat getiren, böyle bir insan yetiştiren valideleri zannımızca cennetliktir. Kendisini insanlara iyiliğe adamış kardeşimizin her hizmeti yine anneciğinin amel defterine kaydedilecektir. Böyle bir evladı doğurduğun için teşekkürler; Allah Rahmet Etsin mekanı cennet olsun. Senin de başın sağ olsun küçük dev adam, kardeşim, Allah sabırlar versin...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.