HASAN KARAHAN’DAN DOST İFTARI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 11:20, Güncelleme: 22.06.2017 - 11:20
 

HASAN KARAHAN’DAN DOST İFTARI

Karahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karahan, iş adamları ve dostları ile Hacıoğlu'nda vermiş olduğu iftarda bir araya geldi
HABER CANER KILIÇ Böylesi bir iftar programında dostlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu dile getiren Karahan, programa katılanlara tek tek teşekkür etti. Karahan, toplumun farklı kesimlerinden dostlarıyla birlikte olmaktan memnun olduğunu belirterek; "Birbirimize yeteri kadar zaman ayıramıyoruz, yaşam kısa, hayatın gerçekleri var. Değişik vesilelerle birbirimize zaman ayırmamızın gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu iftar davetimizde aramızda bulunan bulanamayan tüm dostlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi. Bu özel gecede, konuklar sektör paydaşlarıyla ve dostlarıyla sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi.
Karahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karahan, iş adamları ve dostları ile Hacıoğlu'nda vermiş olduğu iftarda bir araya geldi
HABER
CANER KILIÇ


Böylesi bir iftar programında dostlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu dile getiren Karahan, programa katılanlara tek tek teşekkür etti. Karahan, toplumun farklı kesimlerinden dostlarıyla birlikte olmaktan memnun olduğunu belirterek; "Birbirimize yeteri kadar zaman ayıramıyoruz, yaşam kısa, hayatın gerçekleri var. Değişik vesilelerle birbirimize zaman ayırmamızın gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu iftar davetimizde aramızda bulunan bulanamayan tüm dostlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum" dedi. Bu özel gecede, konuklar sektör paydaşlarıyla ve dostlarıyla sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.