İhtiyaç Sahibi Öğrencilere 1000 Çift Bot Dağıtıldı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2016 - 19:05, Güncelleme: 24.10.2016 - 19:05
 

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere 1000 Çift Bot Dağıtıldı

İhtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere her yıl Ticaret Borsasınca yapılan bot dağıtımı, bu yıl da devam etti. Ticaret borsasında düzenlenen törenle dağıtılan 1000 çift botla minik yavruların ayakları kış boyunca sımsıcak olacak.
Ticaret Borsasındaki bot dağıtım törenine, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusmmre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve 40 Okul Müdürü katıldı. Törende konuşan Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “TOBB olarak yıllardır fakir ve başarılı öğrencilerin her zaman yanında yer aldık. Yıllardır sürdürdüğümüz bu önemli geleneği bu eğitim öğretim sürecinde hayata geçirmeyi uygun bulduk. Bu 1000 çift botla minik yavrularımızın ayakları kış boyunca sımsıcak olacak. Bu ve benzeri projelerimizi eğitim dönemi boyunca sürdüreceğiz.” dedi. ‘EĞİTİMİN ÖNEMİ ÜZERİNE UZLAŞMAMIZ GEREKİYOR’ Manisa Valisi Güvençer de yaptığı konuşmada “Yardım yapılan çocuklar, hepimizin çocukları. Hiç kuşkusuz eğitim konusunda yapmamız gerekenler var. Eğitimin önemi üzerinde toplum olarak mutlak surette uzlaşmamız gerekiyor. Çocuklarımızın mutlu bir geleceğe doğru çıktıkları bu yolculukta bizler; büyükleri, anneleri, babaları olarak bu yürüyüşlerinin ne kadar yanında, yakınında olabilirsek, ne kadar onların ellerinden tutarsak aslında o mutluluk bize ait olacaktır. Muhtemelen Ticaret Borsamız ve değerli üyeleri de, bu ayakkabı dağıtımının çocukların ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra, manevi hazzı, manevi mutluluğu bizlerle paylaşmak için böyle bir proje yaptılar. Gelenekselleşmiş olması nedeniyle, projenin bundan sonra da devam edeceğinden nezaket kuralları gereği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına ve Meclisine çok teşekkür etmemiz gerekiyor. “dedi.
İhtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere her yıl Ticaret Borsasınca yapılan bot dağıtımı, bu yıl da devam etti. Ticaret borsasında düzenlenen törenle dağıtılan 1000 çift botla minik yavruların ayakları kış boyunca sımsıcak olacak.

Ticaret Borsasındaki bot dağıtım törenine, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusmmre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve 40 Okul Müdürü katıldı. Törende konuşan Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “TOBB olarak yıllardır fakir ve başarılı öğrencilerin her zaman yanında yer aldık. Yıllardır sürdürdüğümüz bu önemli geleneği bu eğitim öğretim sürecinde hayata geçirmeyi uygun bulduk. Bu 1000 çift botla minik yavrularımızın ayakları kış boyunca sımsıcak olacak. Bu ve benzeri projelerimizi eğitim dönemi boyunca sürdüreceğiz.” dedi.

‘EĞİTİMİN ÖNEMİ ÜZERİNE UZLAŞMAMIZ GEREKİYOR’

Manisa Valisi Güvençer de yaptığı konuşmada “Yardım yapılan çocuklar, hepimizin çocukları. Hiç kuşkusuz eğitim konusunda yapmamız gerekenler var. Eğitimin önemi üzerinde toplum olarak mutlak surette uzlaşmamız gerekiyor. Çocuklarımızın mutlu bir geleceğe doğru çıktıkları bu yolculukta bizler; büyükleri, anneleri, babaları olarak bu yürüyüşlerinin ne kadar yanında, yakınında olabilirsek, ne kadar onların ellerinden tutarsak aslında o mutluluk bize ait olacaktır. Muhtemelen Ticaret Borsamız ve değerli üyeleri de, bu ayakkabı dağıtımının çocukların ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra, manevi hazzı, manevi mutluluğu bizlerle paylaşmak için böyle bir proje yaptılar. Gelenekselleşmiş olması nedeniyle, projenin bundan sonra da devam edeceğinden nezaket kuralları gereği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına ve Meclisine çok teşekkür etmemiz gerekiyor. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.