JANDARMA TEŞKİLATINDAN MANİSA VALİSİ'NE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 10:06, Güncelleme: 14.06.2017 - 10:06
 

JANDARMA TEŞKİLATINDAN MANİSA VALİSİ'NE ZİYARET

Manisa'da, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Manisa Valiliğine gerçekleştirilen ziyarette, karşısında jandarmanın uyuşturucu köpeğini gören Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şaşkınlığını gizleyemeyerek "Sen de mi geldin?" dedi.
 Manisa'da Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan tarafından jandarmanın çelengi Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtına sunuldu. Çelenk sunma töreni sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Jandarma Teğmen Necdet Çiftçi tarafından jandarmanın kuruluşu ve tarihi hakkında bilgi verildi. Çelenk sunma töreni sonrasında ise Manisa İl Jandarma Teşkilatı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Valilik ziyaretine Jandarma Uzman Çavuş Şuayip Topuz eğitimindeki uyuşturucu köpeği Volta da katıldı. Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan ve teşkilat mensuplarını kapıda karşılayan Vali Güvençer, uyuşturucu köpeği Volta'yı birden karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek "Sen de mi geldin?" dedi. Önce Jandarma Uzman Çavuş Şuayip Topuz'la tokalaşan Vali Güvençer, Volta'nın da başını okşayarak sevgi gösterdi. Ziyaret sırasında Vali Güvençer, Volta'yla ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Ziyarette ayrıca Vali Güvençer'e jandarma yeleği hediye edildi. Jandarma yeleğini giyen Vali Güvençer, teşkilat mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette konuşan Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, "Tüm gelişmiş ülkelerdeki jandarmalar gibi teknolojinin son imkanlarını kullanıyoruz. Biz de Manisa ilinde her türlü teknolojik unsurumuzun birer örneği olacak şekilde sizi ziyaret ettik. Olay yeri incelememizle, köpekli unsurlarımızla jandarmanın hizmete devam ettiğini sizinle ve halkımızla paylaşmak istedik" dedi.  Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise "Yurdun dört bir köşesinde, en kuytu köşesinde jandarma teşkilatımız zaten Türk milletinin daima yanında. Jandarma teşkilatımız aslında emniyet teşkilatımız gibi bir adli ve idari kolluk birimi olmakla beraber hem yasanın kendisine verdiği görevler hem de bu teşkilatın kadim geleneği sonucu her zor zamanda özellikle milletin yardım elini yanında görmek istediğinde vatandaşlarımızın hemen hemen devlet adına ilk karşılaştığı birimlerden biri. Bu manada ben arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" diye konuştu.  
Manisa'da, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Manisa Valiliğine gerçekleştirilen ziyarette, karşısında jandarmanın uyuşturucu köpeğini gören Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şaşkınlığını gizleyemeyerek "Sen de mi geldin?" dedi.
 Manisa'da Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan tarafından jandarmanın çelengi Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtına sunuldu. Çelenk sunma töreni sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Jandarma Teğmen Necdet Çiftçi tarafından jandarmanın kuruluşu ve tarihi hakkında bilgi verildi. Çelenk sunma töreni sonrasında ise Manisa İl Jandarma Teşkilatı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Valilik ziyaretine Jandarma Uzman Çavuş Şuayip Topuz eğitimindeki uyuşturucu köpeği Volta da katıldı. Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan ve teşkilat mensuplarını kapıda karşılayan Vali Güvençer, uyuşturucu köpeği Volta'yı birden karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek "Sen de mi geldin?" dedi. Önce Jandarma Uzman Çavuş Şuayip Topuz'la tokalaşan Vali Güvençer, Volta'nın da başını okşayarak sevgi gösterdi. Ziyaret sırasında Vali Güvençer, Volta'yla ilgilenmeyi de ihmal etmedi.






Ziyarette ayrıca Vali Güvençer'e jandarma yeleği hediye edildi. Jandarma yeleğini giyen Vali Güvençer, teşkilat mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette konuşan Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, "Tüm gelişmiş ülkelerdeki jandarmalar gibi teknolojinin son imkanlarını kullanıyoruz. Biz de Manisa ilinde her türlü teknolojik unsurumuzun birer örneği olacak şekilde sizi ziyaret ettik. Olay yeri incelememizle, köpekli unsurlarımızla jandarmanın hizmete devam ettiğini sizinle ve halkımızla paylaşmak istedik" dedi. 



Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise "Yurdun dört bir köşesinde, en kuytu köşesinde jandarma teşkilatımız zaten Türk milletinin daima yanında. Jandarma teşkilatımız aslında emniyet teşkilatımız gibi bir adli ve idari kolluk birimi olmakla beraber hem yasanın kendisine verdiği görevler hem de bu teşkilatın kadim geleneği sonucu her zor zamanda özellikle milletin yardım elini yanında görmek istediğinde vatandaşlarımızın hemen hemen devlet adına ilk karşılaştığı birimlerden biri. Bu manada ben arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.