KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLER İÇİN GİRİŞİMCİLİK KURSLARINA DEVAM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 09:41, Güncelleme: 11.01.2018 - 09:41
 

KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLER İÇİN GİRİŞİMCİLİK KURSLARINA DEVAM

Manisa merkez ilçelerde yaşayan kadın ve genç girişimcilere yönelik, ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor.32 saat sürecek eğitimleri başarı ile tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, KOSGEB’in sunduğu 50 bin TL hibe ve 100 bin TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacak.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR’un ortak organizasyonuyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor. Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde yaşayan kadın ve genç girişimcilere (18-29 yaş arası erkek) yönelik ücretsiz verilecek olan eğitimler 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. KURSİYERLER KREDİ DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANACAK Kadın ve Genç Girişimciler için özel olarak düzenlenecek olan eğitimler 32 saat sürecek, bu süreçte  eğitimi başarı ile tamamlayan,  sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin projeleri KOSGEB tarafından onaylandıktan sonra, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50 bin TL hibe ve 100 bin TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaklar. SON GÜN 16 OCAK Eğitime katılmak isteyen adayların, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  www.manisatso.org.tr adresli internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurup, 16 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar, odaya teslim etmeleri gerekiyor. 25 KURSİYER BELİRLENECEK KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Yetkililerince 18 Ocak 2018 Perşembe günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapılacak mülakatların neticesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılacak olan 25 kursiyer belirlenecek, mülakat saatleri ise 17 Ocak 2018 Çarşamba günü, odanın internet sitesinde yayınlanacak. “DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ” Ülkenin kalkınmasında en önemli rolü girişimcilerin üstlendiğini belirten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Bugüne kadar düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde bir çok girişimcimiz iş yerlerini açtılar ve KOSGEB’in desteklerinden faydalandılar. İşsizliğe çözüm olarak kendi işini kuran, ekonomiye dinamizm kazandıran girişimcilerin yetiştirilmesine her zaman  büyük önem veriyoruz. Onlara yaptığımız organizasyonlarla destek olmaya çalışıyoruz’ diye konuştu.  
Manisa merkez ilçelerde yaşayan kadın ve genç girişimcilere yönelik, ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor.32 saat sürecek eğitimleri başarı ile tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, KOSGEB’in sunduğu 50 bin TL hibe ve 100 bin TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacak.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR’un ortak organizasyonuyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor. Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde yaşayan kadın ve genç girişimcilere (18-29 yaş arası erkek) yönelik ücretsiz verilecek olan eğitimler 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.
KURSİYERLER KREDİ DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANACAK
Kadın ve Genç Girişimciler için özel olarak düzenlenecek olan eğitimler 32 saat sürecek, bu süreçte  eğitimi başarı ile tamamlayan,  sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin projeleri KOSGEB tarafından onaylandıktan sonra, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50 bin TL hibe ve 100 bin TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaklar.
SON GÜN 16 OCAK
Eğitime katılmak isteyen adayların, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  www.manisatso.org.tr adresli internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurup, 16 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar, odaya teslim etmeleri gerekiyor.
25 KURSİYER BELİRLENECEK
KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Yetkililerince 18 Ocak 2018 Perşembe günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapılacak mülakatların neticesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılacak olan 25 kursiyer belirlenecek, mülakat saatleri ise 17 Ocak 2018 Çarşamba günü, odanın internet sitesinde yayınlanacak.
“DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Ülkenin kalkınmasında en önemli rolü girişimcilerin üstlendiğini belirten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Bugüne kadar düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde bir çok girişimcimiz iş yerlerini açtılar ve KOSGEB’in desteklerinden faydalandılar. İşsizliğe çözüm olarak kendi işini kuran, ekonomiye dinamizm kazandıran girişimcilerin yetiştirilmesine her zaman  büyük önem veriyoruz. Onlara yaptığımız organizasyonlarla destek olmaya çalışıyoruz’ diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.