KONFOR VE ESTETİĞİN ADRESİ ROSE BAY HOTEL MANİSA BASININI AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2019 - 15:50, Güncelleme: 21.11.2019 - 15:50
 

KONFOR VE ESTETİĞİN ADRESİ ROSE BAY HOTEL MANİSA BASININI AĞIRLADI

2003 yılından itibaren İzmir/Foça’da hizmet veren Rose Bay Hotel, Manisa’nın en gözde semtlerinden biri olan Güzelyurt’ta da bugünden itibaren hizmete açılıyor. Kalite, konfor ve estetiğin iç içe sunulduğu Rose Bay Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır ve Otel Müdürü Alaaddin Çelik, basın mensuplarını düzenledikleri sabah kahvaltısında ağırladı.
Rose Bay Hotel Manisa olarak, İzmir-İstanbul Çevre Yolu üzerinde ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne 5 dakikalık mesafede bulunduklarını belirten Rose Bay Hotel Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır ; “Bölgenin ihtiyacını analiz ederek bir hotel tasarladık. Misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tutarak modern mimari çizgilerle tasarlanan geniş, ferah ve şehir manzaralı odalarımız mevcut. Hazırladığımız konseptimiz ile Manisa’da şehir otelciliğinde bir adım önde olacağımızdan eminiz.”dedi. ŞEHİR MANZARALI OTEL ODALARI… Basın mensuplarına yönelik düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda Rose Bay Hotel’i anlatmaya devam eden M. Sait Güllüçayır; “Hotelimizde şehir manzaralı 5 adet executive suit ve 28 adet standart oda bulunmaktadır. Ayrıca toplu organizasyonlar içinde ev sahipliği yapabilecek dizaynda hazırlanan  250 kişilik A’La Carte restaurant-barımız mevcut. Manisalı hemşerilerimiz hotelimizde kalmasalar dahi haftanın 7 günü sabah, öğle ve akşam restaurantımızdan hizmet alabilirler. Hotelimizde konaklayan firma ekipleri de kendileri için hazırladığımız teknolojisi yüksek,modern alt yapısıyla taleplere cevap verecek 1 adet toplantı salonumuzu kullanarak çalışmalarına devam edebilecekler.” “ÖNCELİĞİMİZ MİSAFİRLERİMİZ”  “Rose Bay Hotel olarak hedefimiz maksimum misafir memnuniyetini sağlayarak tüm alanlarda sunulan birebir hizmet anlayışıyla konuklarımıza evlerindeki rahatlığı hissettirmektir. Her odada led tv ile dünya kanalları izlenmekte, laptop ve kıymetli eşyaların saklanabileceği güvenli kasalarımız bulunmaktadır. Banyolarımız jakuzili olup odalarımızda misafirlerimiz için ücretsiz bitki çayları, hazır kahveler ve kekler mevcuttur. Bizi tercih eden misafirlerimiz için her ayrıntıyı düşündük.” “HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ” “Rose Bay Hotel’de açık ve kapalı otopark imkanı bulunmaktadır. Kapalı otoparktan asansör imkanı ile odalara ulaşım bulunmaktadır. 24 saat resepsiyon hizmetimiz var. Saat 14.00’de odaya giriş ve çıkışlarımız en geç 12.00’de yapılmaktadır. Misafirlerimizin dostları ile sohbet edebileceği çok keyifli bir lobi alanımız bulunmaktadır. Her gün odalarımız temizlenmekte; dumansız hava sahası kuralına uygun alanlarımız bulunmaktadr.  Restoran/bar alanımızda canlı müzik hizmetimiz de yakında başlayacak olup, bu organizasyonumuzun duyurusunu da rosebayhotel sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyuracağız.”  
2003 yılından itibaren İzmir/Foça’da hizmet veren Rose Bay Hotel, Manisa’nın en gözde semtlerinden biri olan Güzelyurt’ta da bugünden itibaren hizmete açılıyor. Kalite, konfor ve estetiğin iç içe sunulduğu Rose Bay Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır ve Otel Müdürü Alaaddin Çelik, basın mensuplarını düzenledikleri sabah kahvaltısında ağırladı.

Rose Bay Hotel Manisa olarak, İzmir-İstanbul Çevre Yolu üzerinde ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne 5 dakikalık mesafede bulunduklarını belirten Rose Bay Hotel Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır ; “Bölgenin ihtiyacını analiz ederek bir hotel tasarladık. Misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tutarak modern mimari çizgilerle tasarlanan geniş, ferah ve şehir manzaralı odalarımız mevcut. Hazırladığımız konseptimiz ile Manisa’da şehir otelciliğinde bir adım önde olacağımızdan eminiz.”dedi.
ŞEHİR MANZARALI OTEL ODALARI…
Basın mensuplarına yönelik düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda Rose Bay Hotel’i anlatmaya devam eden M. Sait Güllüçayır; “Hotelimizde şehir manzaralı 5 adet executive suit ve 28 adet standart oda bulunmaktadır. Ayrıca toplu organizasyonlar içinde ev sahipliği yapabilecek dizaynda hazırlanan  250 kişilik A’La Carte restaurant-barımız mevcut. Manisalı hemşerilerimiz hotelimizde kalmasalar dahi haftanın 7 günü sabah, öğle ve akşam restaurantımızdan hizmet alabilirler. Hotelimizde konaklayan firma ekipleri de kendileri için hazırladığımız teknolojisi yüksek,modern alt yapısıyla taleplere cevap verecek 1 adet toplantı salonumuzu kullanarak çalışmalarına devam edebilecekler.”
“ÖNCELİĞİMİZ MİSAFİRLERİMİZ”
 “Rose Bay Hotel olarak hedefimiz maksimum misafir memnuniyetini sağlayarak tüm alanlarda sunulan birebir hizmet anlayışıyla konuklarımıza evlerindeki rahatlığı hissettirmektir. Her odada led tv ile dünya kanalları izlenmekte, laptop ve kıymetli eşyaların saklanabileceği güvenli kasalarımız bulunmaktadır. Banyolarımız jakuzili olup odalarımızda misafirlerimiz için ücretsiz bitki çayları, hazır kahveler ve kekler mevcuttur. Bizi tercih eden misafirlerimiz için her ayrıntıyı düşündük.”
“HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ”
“Rose Bay Hotel’de açık ve kapalı otopark imkanı bulunmaktadır. Kapalı otoparktan asansör imkanı ile odalara ulaşım bulunmaktadır. 24 saat resepsiyon hizmetimiz var. Saat 14.00’de odaya giriş ve çıkışlarımız en geç 12.00’de yapılmaktadır. Misafirlerimizin dostları ile sohbet edebileceği çok keyifli bir lobi alanımız bulunmaktadır. Her gün odalarımız temizlenmekte; dumansız hava sahası kuralına uygun alanlarımız bulunmaktadr.  Restoran/bar alanımızda canlı müzik hizmetimiz de yakında başlayacak olup, bu organizasyonumuzun duyurusunu da rosebayhotel sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyuracağız.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.