LA LORRAINE, 2. KISIM YATIRIMI SİPİL İNŞAAT YÜKLENİCİLİĞİNDE BAŞLADI 

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2018 - 08:28, Güncelleme: 13.08.2018 - 08:28
 

LA LORRAINE, 2. KISIM YATIRIMI SİPİL İNŞAAT YÜKLENİCİLİĞİNDE BAŞLADI 

1984 yılından bugüne Ege Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinde 250’yi aşkın endüstriyel tesisi anahtar teslimi tamamlama başarısını gösteren Sipil İnşaat yerli ve yabancı doğrudan yatırımcıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.
Sipil İnşaat bu yıl, Manisa’da Zehnder Group AG, İnci Akü GS Yuasa, HMS Makine projelerini, İstanbul’da BİM Depolama Tesisleri’ni, Malatya’da ise Süperlit Boru Sanayi A.Ş. 2. Kısım projelerini tamamladı. Sipil İnşaat Balıkesir’de Şişecam Elyaf Sanayi A.Ş.’nin dev üretim tesisini de Ekim ayında tamamlamak üzere çalışmalarına devam ediyor. Sipil İnşaat bu çalışmalarını sürdürürken iş geliştirme alanında da sürekliliği sağlayarak yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak 08 Haziran 2018 tarihinde halen MOSB’de faaliyetlerini sürdüren Belçikalı La Lorraine Bakery Group’un Manisa Tesisleri 2. Kısım inşaat işlerini anahtar teslimi olarak üstlendi.  SİPİL İNŞAAT, HER YIL 150 BİN METREKARE ENDÜSTRİYEL TESİS ÜRETİYOR  Sipil İnşaat ve Sipil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar konuyla ilgili olarak; “İnşaat, plastik, elik, enerji, teknoloji birimlerinden oluşan Sipil Group’un lokomotifi Sipil İnşaat’tır. 34 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü endüstriyel yapı üretimi alanındaki ülke genelinde elde ettiği başarıları ile bunu kanıtlamış ve büyük bir deneyime ve birikime ulaşmıştır. Her yıl ortalama 8-10 yerli ve yabancı endüstriyel yatırımı anahtar teslimi tamamlama başarısı gösteren Sipil İnşaat yine yılda ortalama 150 bin metrekare kapalı inşaat alanı üretmektedir. Sanayinin ülkemiz kalkınmasının temeli olduğu gerçeğinden hareketle biz, sanayi yatırımı yapan her firmanın çözüm ortağı olarak yanında yer alıyoruz. Çünkü biz de aynı zamanda plastik ve çelik sektörlerindeki üretimlerimiz nedeniyle sanayiciyiz. Sonuçta yatırımcılarla aynı duyguyu paylaşıyor, aynı dili konuşuyoruz. Sipil İnşaat’ın bugüne dek 250’yi aşkın yatırımı anahtar teslimi tamamlamış olma başarısının getirdiği deneyim buna eklendiğinde doğal olarak yerli ve yabancı yatırımcıların ilk tercihleri arasında yer alıyoruz. Bu anlayışla MOSB 5. Kısım’da unlu mamul, pasta ve fırıncılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren La Lorraine’nin üretim merkezinin yaklaşık 6 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşan 30 Milyon TL tutarındaki yeni yatırımının anahtar teslimi yapım işini üstlenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımı da diğer tüm projelerimizde olduğu gibi iş programına uygun olarak, kalite, çevre, iş güvenliği yönetim sistemimizle ve deneyimli kadromuzla yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle tamamlayıp ülkemize kazandıracağız. La Lorraine Bakery Group yöneticilerine Sipil İnşaat’a duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının artarak devamını diliyorum” sözlerine yer verdi. –Aydın ŞAHBAZ
1984 yılından bugüne Ege Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinde 250’yi aşkın endüstriyel tesisi anahtar teslimi tamamlama başarısını gösteren Sipil İnşaat yerli ve yabancı doğrudan yatırımcıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.



Sipil İnşaat bu yıl, Manisa’da Zehnder Group AG, İnci Akü GS Yuasa, HMS Makine projelerini, İstanbul’da BİM Depolama Tesisleri’ni, Malatya’da ise Süperlit Boru Sanayi A.Ş. 2. Kısım projelerini tamamladı. Sipil İnşaat Balıkesir’de Şişecam Elyaf Sanayi A.Ş.’nin dev üretim tesisini de Ekim ayında tamamlamak üzere çalışmalarına devam ediyor. Sipil İnşaat bu çalışmalarını sürdürürken iş geliştirme alanında da sürekliliği sağlayarak yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak 08 Haziran 2018 tarihinde halen MOSB’de faaliyetlerini sürdüren Belçikalı La Lorraine Bakery Group’un Manisa Tesisleri 2. Kısım inşaat işlerini anahtar teslimi olarak üstlendi. 






SİPİL İNŞAAT, HER YIL 150 BİN METREKARE ENDÜSTRİYEL TESİS ÜRETİYOR 

Sipil İnşaat ve Sipil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar konuyla ilgili olarak; “İnşaat, plastik, elik, enerji, teknoloji birimlerinden oluşan Sipil Group’un lokomotifi Sipil İnşaat’tır. 34 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü endüstriyel yapı üretimi alanındaki ülke genelinde elde ettiği başarıları ile bunu kanıtlamış ve büyük bir deneyime ve birikime ulaşmıştır. Her yıl ortalama 8-10 yerli ve yabancı endüstriyel yatırımı anahtar teslimi tamamlama başarısı gösteren Sipil İnşaat yine yılda ortalama 150 bin metrekare kapalı inşaat alanı üretmektedir. Sanayinin ülkemiz kalkınmasının temeli olduğu gerçeğinden hareketle biz, sanayi yatırımı yapan her firmanın çözüm ortağı olarak yanında yer alıyoruz. Çünkü biz de aynı zamanda plastik ve çelik sektörlerindeki üretimlerimiz nedeniyle sanayiciyiz. Sonuçta yatırımcılarla aynı duyguyu paylaşıyor, aynı dili konuşuyoruz. Sipil İnşaat’ın bugüne dek 250’yi aşkın yatırımı anahtar teslimi tamamlamış olma başarısının getirdiği deneyim buna eklendiğinde doğal olarak yerli ve yabancı yatırımcıların ilk tercihleri arasında yer alıyoruz.




Bu anlayışla MOSB 5. Kısım’da unlu mamul, pasta ve fırıncılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren La Lorraine’nin üretim merkezinin yaklaşık 6 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşan 30 Milyon TL tutarındaki yeni yatırımının anahtar teslimi yapım işini üstlenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımı da diğer tüm projelerimizde olduğu gibi iş programına uygun olarak, kalite, çevre, iş güvenliği yönetim sistemimizle ve deneyimli kadromuzla yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle tamamlayıp ülkemize kazandıracağız. La Lorraine Bakery Group yöneticilerine Sipil İnşaat’a duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının artarak devamını diliyorum” sözlerine yer verdi. –Aydın ŞAHBAZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.