LOKANTALAR SAHURDA AÇIK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2017 - 10:18, Güncelleme: 27.05.2017 - 10:18
 

LOKANTALAR SAHURDA AÇIK

Manisa Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası’na kayıtlı 680 lokanta, Ramazan ayı boyunca sahura kadar vatandaşların hizmetinde olacak.
HABER  TURAN IŞIK Manisa Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül,  Ramazan ayında yapacakları  uygulamayı Denge Gazetesi’ne anlattı. Akgül, “lokantalarımız her sene olduğu gibi bu senede sahura kadar açık olacaktır. Manisalı vatandaşlarımızı sahurda da lokantalarımıza davet ediyoruz.   Bu Ramazan ayının da hem esnaflarımıza, Manisa’mıza, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Şuanda 680 tane faal üyemiz var. Ama buna merkeze bağlı köylerimizde dahil. Bunların hepsinin sahura kadar açık olmasının izni çıktı. İnşallah hayırlısıyla iyi olacak esnafımız adına. Şimdiden herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Belediyelerimize verdikleri izinlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
Manisa Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası’na kayıtlı 680 lokanta, Ramazan ayı boyunca sahura kadar vatandaşların hizmetinde olacak.
HABER 
TURAN IŞIK

Manisa Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül,  Ramazan ayında yapacakları  uygulamayı Denge Gazetesi’ne anlattı. Akgül, “lokantalarımız her sene olduğu gibi bu senede sahura kadar açık olacaktır. Manisalı vatandaşlarımızı sahurda da lokantalarımıza davet ediyoruz.   Bu Ramazan ayının da hem esnaflarımıza, Manisa’mıza, hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Şuanda 680 tane faal üyemiz var. Ama buna merkeze bağlı köylerimizde dahil. Bunların hepsinin sahura kadar açık olmasının izni çıktı. İnşallah hayırlısıyla iyi olacak esnafımız adına. Şimdiden herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Belediyelerimize verdikleri izinlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.