Manisa Bugün Şehidini Uğurlayacak

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2020 - 09:41, Güncelleme: 17.07.2020 - 09:41
 

Manisa Bugün Şehidini Uğurlayacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Onur Ramazan Bayram'ın Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki cenaze törenine katılacak. CUMA NAMAZINDAN SONRA SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK Şehit polis memurunun cenazesi  bugün Cuma Namazına müteakip, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılacak cenaze töreni sonrası ilçe asri mezarlığında bulunan şehitliğe defin edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Onur Ramazan Bayram'ın Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki cenaze törenine katılacak.

CUMA NAMAZINDAN SONRA SON YOLCULUĞA UĞURLANACAK

Şehit polis memurunun cenazesi  bugün Cuma Namazına müteakip, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılacak cenaze töreni sonrası ilçe asri mezarlığında bulunan şehitliğe defin edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.