Manisa'da eski bir gelenek yeniden yaşatıldı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2020 - 17:55, Güncelleme: 24.05.2020 - 17:55
 

Manisa'da eski bir gelenek yeniden yaşatıldı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eskiden önemli bir adet olan mendil ve çorap hediye verme geleneği Ramazan Bayramı'nda yeniden yaşattı.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, bayramda sokağa çıkma yasağından kısıtlı olan 65 yaş üstü büyüklerimize mendil ve çorap hediye etti.  Öztürk, Manisalı olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu'nun da selamlarını iletti. Hayırlı bayramlar diliyorum. Manisa'mızda ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Bugün bayramın ilk günü 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma izinleri vardı. Bizde bunu değerlendirelim dedik. Hem onları ziyaret ettik, hem de bayramlarını kutlamış olduk. Çam sakızı çoban armağanı eski geleneğimizde olan çorap ve mendili hediye ettik. Erkeklere çorap, hanımlara, teyzelerimize mendil hediye ettik. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Mehmet Kasapoğlu'nun selamlarını da kendilerine ilettik. Bakanımız da Manisalı.  Ve polis noktalarında bulunan çalışan memur arkadaşlarımızı da ziyaret ettik. Onlara da hediyelerimizi verdik. İnşallah eski bayramlarımıza döneceğiz az kaldı. Bugünler gelip geçecektir diye düşünüyorum" dedi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eskiden önemli bir adet olan mendil ve çorap hediye verme geleneği Ramazan Bayramı'nda yeniden yaşattı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, bayramda sokağa çıkma yasağından kısıtlı olan 65 yaş üstü büyüklerimize mendil ve çorap hediye etti.  Öztürk, Manisalı olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu'nun da selamlarını iletti.

Hayırlı bayramlar diliyorum. Manisa'mızda ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Bugün bayramın ilk günü 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma izinleri vardı. Bizde bunu değerlendirelim dedik. Hem onları ziyaret ettik, hem de bayramlarını kutlamış olduk. Çam sakızı çoban armağanı eski geleneğimizde olan çorap ve mendili hediye ettik. Erkeklere çorap, hanımlara, teyzelerimize mendil hediye ettik. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Mehmet Kasapoğlu'nun selamlarını da kendilerine ilettik. Bakanımız da Manisalı.  Ve polis noktalarında bulunan çalışan memur arkadaşlarımızı da ziyaret ettik. Onlara da hediyelerimizi verdik. İnşallah eski bayramlarımıza döneceğiz az kaldı. Bugünler gelip geçecektir diye düşünüyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.